Drama lui Ștefan Bănică Jr.! Puțini știu că a avut un frate care a murit la 25 de ani

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/02/2019, 08:22
Drama lui Ștefan Bănică Jr.! Puțini știu că a avut un frate care a murit la 25 de ani GALERIE FOTO
Ștefan Bănciă Jr. a avut un frate vitreg care a murit șla doar 25 de ani, într-un accident de mașină!

Mulți îi cunosc trecutul muzical și toate etapele prin care s-a făcut cunoscut, dar foarte puțini știu că Ștefan Bănică Jr. a avut un frate care și-a pierdut viața la doar 25 de ani. Pe acesta îl chema Alexandru Silviu Bănică și a murit într-un accident rutier. Șoferul era chiar prietenul lui cel mai bun, acesta, însă, a reușit să scape. Cu toate că a știu de mult ce este suferința, acum este fericit. Cântărețul așteaptă al 3-lea copil, alături de Lavinia Pârva.

„Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară’.

Ștefan Bănică Jr. a avut un frate care a murit la 25 de ani!

Potrivit Libertatea, fratele artistului s-a stins din viață la 25 de ani, în urma unui accident de mașină. Totul s-a petrecut în 2011, când Alexandru Silviu Bănică se afla într-o mașină alături de cel mai bun prieten al lui, cel care a provocat accidentul, pierzând controlul volanului. Tânărul era cunoscut pe atunci, în grupurile de prieteni, drept „Babanu’. Moartea fratelui său a fost a doua tragedie pe care a trebuit artistul să o suporte.

Ștefan Bănică Jr, fratele lui și tatăl lor, Ștefan Bănică Senior
Ștefan Bănică Jr, fratele lui și tatăl lor, Ștefan Bănică Senior

Cu câțiva ani în urmă îi murise și tatăl, Ștefan Bănică. Alexandru Silviu și Ștefan Bănică erau frați doar de tată. Ștefan Bănciă este rodul relației tatălui său cu ziarista Sanda Lițeanu, iar Alexandru Silviu Bănică, fiul lui Ștefan Bănciă din relația cu a doua femeie cu care și-a refăcut viața. Fratele lui Ștefan Bănică Jr. este înmormântat la cimitirul unde se odihnește și tatăl său, Cimitirul Reînvierea. Ștefan Bănică Senior s-a stins din viață în anul 1995.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×