Cum arată azi Adriana Nicolae, femeia suspectă că ar avea un copil cu Ștefan Bănică Jr.

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/01/2019, 14:19
Cum arată azi Adriana Nicolae, femeia suspectă că ar avea un copil cu Ștefan Bănică Jr. GALERIE FOTO
Ea este Adriana Nicolae, cea cu care s-a speculat că Ștefan Bănică Jr. ar avea un copil!

Cum mai arată și cu ce se ocupă Adriana Nicolae, cea care a fost suspectă mult timp cu faptul că ar avea un copil împreună cu Ștefan Bănică Jr. În urmă cu 7 ani, Adriana Nicolae era văzută ca fiind iubita lui Ștefan Bănică Jr., cu toate că nimeni nu a confirmat zvonurile apărute.

Presa românească a fost zguduită după ce actrița a anunțat că este însărcinată. ‘Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut şi are în componenţa numelui Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior’, a declarat Adriana Nicolae.

Cum mai arată Adriana Nicolae, cea suspectă că ar avea un copil cu Ștefan Bănică Jr. ?

În momentul în care Adriana Nicolae era suspectă în vizorul presei ca fiind mama copilului lui Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin era căsătorită cu acesta. Desigur că Zâna surprizelor a fost deranjată de cele vehiculate, fiind într-o relație de iubire alături de artist. În 2012, fosta prezentatoare de televiziune a întrebat-o în față pe Adriana Nicolae dacă are un copil cu soțul ei, pentru a stinge acest subiect odată pentru totdeauna.

Adriana Nicolae, actriță
Adriana Nicolae, actriță

‘Așa că, Adriana, cu aceeași eleganță care mă caracterizează întrucât este o prostie, care s-a tot vehiculat prin presă, din punctul meu de vedere o să te rog să spui, o dată pentru totdeauna. Soțul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?’ a spus atunci Zâna surprizelor. Adriana Nicolae a rămas preț de o clipă fără cuvinte. Adriana Nicolae, femeia cu care s-a speculat în urmă cu 7 ani că ar avea un copil cu Ștefan Bănică Jr., este într-o formă de invidiat!  Cu toate că a mai pus câteva kilograme, frumusețea sa s-a păstrat bine peste ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×