Andreea Marin a explicat programul ei de detoxifiere. Ce trebuie să faci pentru o cură

Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/01/2019, 16:05
Andreea Marin a explicat programul ei de detoxifiere. Ce trebuie să faci pentru o cură GALERIE FOTO
Andreea Marin a explicat programul ei de detoxifiere. Ce trebuie să faci pentru o cură

Andreea Marin a vorbit despre programul său de detoxifiere, dar și despre felul în care își menține silueta zveltă. „Zâna Surprizelor” este mai hotărâtă ca niciodată să acorde mai multă atenție aspectului fizic și a mers în acest weekend la o clinică de detoxifiere din Brașov.

Bruneta a recunoscut că depune mari eforturi pentru a ajunge la această clinică, însă tratamentele de îngrijire și înfrumusețare pe care le face aici merită tot angajamentul la care s-a înhămat. După ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, Andreea Marin s-a hotărât să fie mult mai atentă la toți factorii care-i influențează bunăstarea.

Andreea Marin a vorbit despre programul de detoxifiere pe care-l urmează

Andreea Marin a explicat programul ei de detoxifiere. Ce trebuie să faci pentru o cură
Andreea Marin a explicat programul ei de detoxifiere. Ce trebuie să faci pentru o cură

„Pregătită de decolare! ? Glumesc, sunt din nou la Brașov, așa încerc să fac la fiecare început de an, să încep cu dreptul și cu energie bună: fac o cură de 4 zile, mai mult nu reușesc, vin doar spre weekend, pentru o combinație de dieta Master Detox și sport intensiv, saună, colema pentru curățarea intestinelor și restabilirea tranzitului intestinal, yoga, meditație, terapie cu ozon, hammam, masaj Thai și anticelulitic, drenaj limfatic, tratament bio facial, apoi ma întorc acasă și fac sport la sala, pilates, menținând și o dietă pe principii corecte învățate aici, dar nu foarte restrictivă, și fac apoi tot posibilul să mai revin un weekend, în principal pentru a învața să gătesc rețete noi și să experimentez terapiile abia apărute, căci an de an sunt aduse aici inovații.

În imagine, am încercat pentru prima dată sauna cu ozon și nu am regretat. ? Pe scurt, vă pot spune că sauna cu ozon ajută la înlăturarea excesului de grăsime, redă finețea și elasticitatea pielii. Sportivii de performanță apelează la sauna cu ozon, fiind eficientă în îmbunătățirea performanței și in reducerea perioadei de recuperare. Stimulează performanțele fizice și mentale.

Efectul e antitoxic, imunostimulator, antiseptic, grăbind vindecarea afecțiunilor pielii și sedativ asupra sistemului nervos central, ceea ce duce la eliberarea stresului mental și fizic. Stimulează metabolismul oxigenului și intensifică circulația, protejând inima. Are efect detoxifiant. Sauna este preîncalzită la 41-42 de grade.

Prin disocierea ozonului se emit radiații cu ultraviolete care acționează asupra epidermei și straturilor aflate în profunzimea pielii. După aceste două incursiuni la #detox , pornesc la drum în noul an cu un alt tonus și cu energia de care am nevoie. Există diverse alegeri posibile, inclusiv atenția la o dietă echilibrată acasă și sportul în natură, fără costuri, doar cu efortul propriu, important este să nu te neglijezi, să faci tot ce poți pentru sănătatea ta. Lipsa timpului? Cu toții avem aceasta problemă și multe griji. Îmi impun, mă organizez bine, dorm mai puțin. Dar nu renunț. #healthylife”, a declarat Andreea Marin.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×