Andreea Marin a început o nouă cură pentru detoxifiere! Iată ce rețete urmează ”Zâna Surprizelor”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 14:14
Andreea Marin a început o nouă cură pentru detoxifiere! Iată ce rețete urmează ”Zâna Surprizelor” GALERIE FOTO
Andreea Marin a anunţat că a început o nouă cură pentru detoxifiere

Andreea Marin şi-a anunţat prietenii virtuali că a găsit metode inedite de detoxifiere Turcia, în urmă cu aproape şase ani, iar acum a început şi ea o astfel de dietă. „Prima data cand am impartasit experienta detoxifierii, care pe mine m-a ajutat atat de mult, a fost in 2013, cand eu am cunoscut-o la Bodrum si, cum stiti, vorbesc deschis despre ceea ce imi face bine, in ideea ca ar putea face bine si altor oameni, doar sa aiba informatia”, îşi începe Andreea Marin povestea.

Vedeta a continuat apoi cu detalii despre cum şi-a regăsit echilibrul dintre minte, trup şi suflet şi oferă detalii pentru prietenii său virtuali, pe care îi îndeamnă să facă acelaşi lucru: „Pana atunci, eu nu auzisem in Romania de asa ceva, ci vazusem doar un documentar pe un post tv strain despre transformarea unor oameni din tari diferite cu afectiuni diverse si deloc usoare intr-un astfel de centru din lumea larga. O studenta pe atunci la medicina citea acest interviu al meu si isi dorea sa traiasca experienta, asa ca facea la scurt timp acelasi lucru, in acelasi loc. S-a intors acasa schimbata si … cu un vis.

Andreea Marin a început o nouă cură pentru detoxifiere

Astazi, ea este medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice, s-a casatorit cu managerul de la Bodrum unde a cunoscut aceeasi experienta ca si mine, s-au stabilit ca familie la Brasov, unde au deja 2 copii frumosi si sanatosi ( 4 anisori si 6 luni de viata) si au infiintat centrul de detox similar cu cel de la Bodrum, singura diferenta e ca aici plimbarile pe munte iau locul celor de la malul marii. Asa s-au nascut @atasagon, o poveste de dragoste si mii de istorii despre echilibru si sanatate traite deja de romani si de catre atitia oameni ce locuiesc in diverse colturi ale lumii, dar vin la Brasov pentru a regasi echilibrul minte, trup si suflet. Astazi, incep ziua cu sport si pilates, continui sa mananc normal , dar echilibrat si disciplinat, voi avea cu siguranta o zi cu spor la birou si cu mintea limpede, am nevoie, caci e prima zi de munca si voi lucra pana tarziu. Ceea ce va doresc si voua”, a fost mesajul Andreei Marin.

Andreea Marin se mândreşte cu noua cură pentru detoxifiere şi postează des fotografii cu alimentaţia sa pe Instagram
Andreea Marin se mândreşte cu noua cură pentru detoxifiere şi postează des fotografii cu alimentaţia sa pe Instagram

„Zâna Surprizelor” slăbeşte mâncând sarmale

Andreea Marin a povestit ce a mâncat la masa de sărbători prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram: „Pizza si sarmalute, salata gustoasa si dulciuri cu ciocolata si cocos fara zahar, un meniu raw vegan pe care l-am devorat, pur si simplu, cu atata placere, dupa 4 zile de dieta Master Detox doar cu hrana lichida, sport intens si proceduri diversificate pentru reechilibrare minte, trup si suflet, de dimineata pana seara. Nu stiu cum e in alte cazuri, dar din tot ce am cautat, experimentat, trait pe pielea mea in 44 de ani de viata, acesta e cel mai eficient proces, pentru mine”, a mai scris Andreea Marin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×