Andreea Marin, mesaj după operație: Uitasem să respir! Cum arată acum

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/12/2018, 08:46
Andreea Marin, mesaj după operație: Uitasem să respir! Cum arată acum GALERIE FOTO
Andreea Marin, mesaj după prima oră de sport după operație

Andreea Marin arată extraordinar, dar admite că se menține cu anumite eforturi. Aceasta a început să facă din nou mișcare după ce a suferit o operație, fapt ce a făcut-o să se obișnuiască mai greu cu orele de sport și cu rutina pe care o avea înainte. Zâna a ajuns pe masa de operații după ce a acuzat mai multe dureri la coloană. Aceasta a fost operată de curând pentru a rezolva problemele pe care le avea de mai mulți ani. Prietenii din mediul online i-au trimis multe mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică uneia din cele mai longevive persoane publice. De asemenea, bruneta le-a lăsat și ea câteva cuvinte care să-i asigure că este bine.

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a scris Andreea Marrin pe un site de socializare.

Andreea Marin, după operație

Probleme de sănătate erau niște vechi urme, însă care și-au spus cuvântul luna trecută, moment în care Andreea Marin nu a mai suportat durerile și a apelat la intervenție. Bruneta spune că se simte bine după operația la coloană. De asemenea, a și început să facă sport, așa cum obișnuia. „Prima oră de mișcare după două săptpmâni și jumătate de pauză de recuperare după operație. Uitasem să respir!? 

Andreea Marin
Andreea Marin

Tare bine e după sport, chiar și în varianta mai ușoară. Mulțumesc, @flavius_urs, îmi promit mie însămi să revin la antrenamentele individuale la fiecare două zile și să mă reintegrez în grupul energic al @bodyshaperomania de lunea viitoare! Am zis cu convingere și voce tare, să nu pot da înapoi!?, a fost mesajul acesteia de pe un site de socializare.

Andreea Marin, la prima oră de sport după operație, alături de antrenorul său
Andreea Marin, la prima oră de sport după operație, alături de antrenorul său
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×