VIDEO: O profesoară din Prahova își iese din minți și le spune elevilor că sunt „viermi”, „nesimțiți” și „mizerabili”

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
05/02/2020, 19:41
VIDEO: O profesoară din Prahova își iese din minți și le spune elevilor că sunt „viermi”, „nesimțiți” și „mizerabili”
VIDEO: O profesoară din Prahova își iese din minți și le spune elevilor că sunt "viermi”, "nesimțiți” și "mizerabili”. Sursa foto: Captură video

O înregistrare video cu o profesoară din Prahova care le spune propriilor elevi că sunt „viermi”, „nesimțiți” și „mizerabili” riscă să provoace un nou scandal în sistemul de învățământ din România.

O profesoară din Prahova, filmată cum își înjură elevii

Pe filmarea publicată de Observatorulph se aude cum o profesoară de la Școala „Nichita Stănescu” din Ceptura, o localitate din județul Prahova, se enervează și țipă la elevi, adresându-le acestora numeroase injurii, printre care “viermi”, „nesimțiți” și „mizerabili”.

Potrivit Mediafax, imaginile video ar fi fost postate și pe o rețea de socializare, însă au fost date jos în scurt timp.

Cert este că cel care a filmat momentul respectiv cu acea profesoară din Prahova a declarat că videoclipul a fost înregistrat în cadrul școlii „Nichita Stănescu” din localitatea prahoveană Ceptura.

„Viermilor! În halul ăsta să vă purtați, mă, nesimțiților? Am venit doar să-mi țin orele și atât. Sunteți niște mizerabili de clasa VII-a care habar nu aveți să scrieți și să citiți și să gândiți corect. (…) Mizerabililor. Mi-ați răspândit și toate testele”, se aude cum țipă femeia pe înregistrarea video.

Furia cadrului didactic a continuat

Profesoara nu se oprește aici și le mai spune elevilor de clasa a VII-a că nu va veni ministrul la oră „să vadă cum mă faceți pe mine curvă”.

„Ce credeai, că o să vină ministrul să vadă cum mă faceți pe mine curvă? Du-te dracu de dobitoc, măi prostule. Prostovanilor. Ați sărit pe aici, îmi faceți semne obscene”, se mai aude pe înregistrarea publicată de site-ul prahovean.

Cel mai probabil, Inspectoratul Școlar Prahova se va autosesiza din cauza imaginilor în care o profesoară țipă la elevi și le adresează cuvinte grele.

Urmăriți mai jos videoclipul în care se aude cum o profesoară din Prahova își iese din minți și le vorbește foarte urât elevilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×