Video. Nicola Zingaretti, liderul Partidului Democrat din Italia, anunță că a fost diagnosticat cu coronavirus. „Deci, s-a întâmplat.”

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
07/03/2020, 16:07
Video. Nicola Zingaretti, liderul Partidului Democrat din Italia, anunță că a fost diagnosticat cu coronavirus. „Deci, s-a întâmplat.”
Nicola Zingaretti, liderul Partidului Democrat din Italia, anunță că a fost diagnosticat cu coronavirus. Sursa foto: Hepta

Nicola Zingaretti, liderul Partidului Democrat (PD) din Italia, a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că a fost diagnosticat cu coronavirus.

Liderul Partidului Democrat din Italia are coronavirus

Liderul PD din Italia a anunțat, printr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, că a fost diagnosticat cu virusul covid-19.

Politicianul a precizat că în acest moment se află la domiciliul său, în autoizolare.

Președintele Partidului Democrat din Italia, aflat la guvernare, spune că este supravegheat de medici și tratat conform protocoalelor.

Zingaretti a mai spus prin intermediul videoclipului postat pe rețeaua de socializare că familia sa respectă instrucțiunile specifice unei astfel de situații, precizând că autoritățile au început să ia legătura cu tote persoanele cu care liderul politic din Italia a intrat în contact.

Politicianul se află în autoizolare

„Deci, s-a întâmplat. Am şi eu coronavirus. Sunt supravegheat şi voi fi tratat conform tuturor protocoalelor valabile pentru astfel de cazuri”, a scris Nicola Zingaretti, preşedintele Partidului Democrat din Italia, pe pagina sa de Facebook.

„Sunt bine, dar va trebui să stau acasă pentru următoarele zile. De aici voi continua să urmăresc munca care trebuie făcută. Curaj tuturor și ne vedem curând!”, a mai scris liderul PD din Italia, după ce a primit diagnosticul de infecție cu coronavirus.

Italia este de ceva vreme ţara din Europa cu cele mai multe cazuri de infecţie cu coronavirus confirmate (4.636), dar şi cu cele mai multe decese provocate de infecţia cu covid-19 (197).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×