VIDEO fără precedent! La 27 de ani, Florin Călinescu recita poezii la Cântarea României

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 21:43
VIDEO fără precedent! La 27 de ani, Florin Călinescu recita poezii la Cântarea României GALERIE FOTO
Imagini incredibile cu Florin Călinescu, la 27 de ani, recitând poezii!

Florin Călinescu, la începutul carierei sale, recita poezii la Cântarea României. Juratul actual de la Românii au Talent a fost unul dintre oamenii care a participat la începutul carierei la renumita Cântare a României. În cei 38 de ani de la prima apariție în fața micilor ecrane, a reușit să se poată numi mândru de multe lucruri remarcabile. Acesta a fost o surpriză plăcută imediat de la terminarea cursurilor de la IATC.

Florin Călinescu, la 27 de ani, la Cântarea României!

Florin Călinescu, la doar 27 de ani, se afla la Cântarea României, recitând poezii. Imaginile în cauză au fost de curând scoase la lumină. Acesta, pe atunci, a recitat versurie pentru soția fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu.

Acum, cel mai controversat jurat de la Românii au Talent trăiește fiecare clipă și se bucură de momentele unice pe care le vede de la românii veniți din toată țara să-și demonstreze abilitățile artistice. Cu toate că a avut parte de multe încercări din partea vieții, acesta a învățat să trăiască la maximum. 

Carieră Florin Călinescu:

  • Florin Călinescu s-a născut la 29 aprilie 1956, la Timișoara, și a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale”.
  • A intrat în media la începutul anilor ’90, cu emisiunea „Duminicile celor singuri”, difuzată de Radio PRO FM. Show-ul era dedicat îndeosebi celor cu probleme în amor.
  • În 1995, a debutat la PRO TV ca prezentator al emisiunii matinale, apoi a fost la cârma mai multor emisiuni – „Chestiunea Zilei”, „Te uiţi şi câştigi”. Replica sa „cu mânuţele astea două vom face o extragere nouă„ a rămas în istoria televiziunii.
  • În 1999, a făcut parte din echipa show-ului „Ministerul Comediei”.
  • Florin Călinescu a revenit în 2015 la PRO TV în această toamnă, ca jurat la „Românii au talent”.
  • În 2001, Florin Călinescu a plecat din PRO TV pentru postul Tele 7abc. Acolo a activat timp de doi ani, ca director general.
  • În 2003, Florin Călinescu a fost directorul cotidianului „Ştirea Zilei”.
  • Cât despre rolul travesti din serialul „Tanti Florica”, difuzat de PRO TV în 2012, a fost fost un real succes, dovadă fiind cifrele de audiență. În medie 1,5 milioane de telespectatori urmăreau serialul.
  • Timp de 14 ani, actorul a fost directorul Teatrului Mic, din 2000, până în 2014.
  • În 2005, actorul şi-a deschis un restaurant în Zona Tineretului, intitulat „La Călinescu”. Apoi a devenit „Taverna La Gigi”, iar mai târziu „Taverna La Mişto”. Însă fostul proprietar a revendicat numele „la mişto”, aşa că Florin Călinescu l-a rebotezat „Cantina lui Călinescu”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×