Video. Cum se pregătește familia Reghecampf de Paște la Dubai! Anamaria ”bate” și la cozonaci!

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/04/2020, 19:02
Video. Cum se pregătește familia Reghecampf de Paște la Dubai! Anamaria ”bate” și la cozonaci!
Cum se pregătește impresara Anamaria Prodan pentru masa de sărbători. Sursa foto: Instagram.com

Anamaria Prodan se află zilele acestea în Dubai unde se pregătește intens pentru sărbătorile pascale. Cunoscuta impresară nu se dă în lături de la gătit și a pregătit alături de soțul ei Laurențiu Reghecampf toate cele necesare pentru o masă îmbelșugată de Paște.

Ce bucate a pregătit Anamaria Prodan pentru masa de Paște

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt o familie tradițională frumoasă care se ajută și se sprijină reciproc în orice moment, inclusiv în bucătărie. Cei doi soți s-au pregătit intens pentru masa de Paște și au preparat bunătăți specifice românești printre care se numără cozonaci, drob sau pască.

Sexy impresara s-a îmbrăcat lejer, și-a strâns părul în coc și s-a apucat de frământat cozonaci, dar nu singură, ci în compania soțului ei. Printre tocat de nucă sau tăiat de rahat pentru cozonacii de Paște Anamaria Prodan savurează un pahar de vin alb ca să aibă spor.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a vopsit ouă roșii, a făcut pască, drob și toate cele necesare pentru o masă bogată de Paște, mai ales că va petrece anul acesta înconjurată doar de familie din cauza pandemiei de coronavirus. Dacă este să ne luăm după determinarea cu care vedeta face cozonaci, am putea spune că se pricepe de minune în bucătărie.

Cum se pregateste familia Reghecampf de Paste la Dubai! Anamaria s-a apucat de facut cozonac! 🙂

Posted by Fanatik News on Saturday, 18 April 2020

Anamaria Prodan, mesaj înaintea Paștelui

„Fără make-up, fără tocuri, fără figuri… doar noi… ❤️🙏🍀 fiecare gătește și se bucură de aceste sărbători sfinte! Vă iubim și vă urăm un Paște fericit și plin de lumină ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🍀🍀🍀”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram acolo unde a postat și mai multe imagini din bucătărie.

Fanii vedetei au fost încântați de aceste fotografii și au răsplătit-o cu numeroase aprecieri și mesaje. „Așa ar trebui să fim mereu: simpli și fericiți”, i-a scris o internaută pe rețeaua de socializare.

Situația s-a schimbat față de acum câțiva ani când Anamaria Prodan spunea că are o bucătăreasă care se ocupă în totalitate de masa de Paște. Iată că anul acesta toată familia a pus mână de la mână pentru a pregăti bucatele cu care se vor delecta de sărbători.

„De Paşte voi încerca să împac pe toată lumea. Pe 19 aprilie Rebecca va împlini 18 ani, dar nu vă voi duce la ea. Va petrece cu prietenii. Dar i-am luat bilet de avion. De Paşte voi sta cu Bebeto.

Voi sta şi voi mânca de Paşte, o viaţă am. Mănânc toate torturile de pe pământ. Laurenţiu va pregăti bucatele de Paşte. Mă duc la sală, trag de mine până nu mai pot dar când ies… Nu mai rezist…

Mă duc în piaţă, mănânc un morcov… Dar, pe finalul zilei, opresc şi îmi iau şapte prăjituri”, a spunea Anamaria Prodan în urmă cu 3 ani la un post de televiziune, informează cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×