Anamaria Prodan, o nouă schimbare de look. Impresara a pozat pentru o revistă – FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/04/2020, 20:01
Anamaria Prodan, o nouă schimbare de look. Impresara a pozat pentru o revistă – FOTO
Anamaria Prodan surprinde din nou. Impresara și-a schimbat look-ul. Sursa foto: evz.ro

Anamaria Prodan știe cum să-și pună atuurile în evidență, iar atunci când vrea să-și satisfacă vreun capriciu, nicio sumă de bani nu este prea mare. A demonstrat-o cu vârf și îndesat în cel mai recent pictorial al său, realizat pentru o revistă dedicată mireselor.

Anamaria Prodan, transformare incredibilă. Impresara a optat pentru o coafură în stil afro

Pentru a fi sigură că ședința foto va fi una cu adevărat de neuitat, cunoscuta impresară de fotbaliști a trecut pragul unui hair-stylist, iar acesta i-a propus o schimbare de look. Vedeta s-a vopsit și și-a ondulat părul, optând pentru o coafură afro extrem de îndrăzneață. Pictorialul a fost realizat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei dedicate tinerelor care se află în căutarea celor mai frumoase rochii de mireasă.

New cover soon! Red is the colour of life! Hope & love will heal everything and that’s exactly why I chose to express myself in the latest edition of Nunta Magazine.Thanks to the whole team (n.r. Noua copertă va apărea în curând! Roșu este culoarea vieții! Speranța și dragostea ne vor vindeca de toate și de aceea am ales să apar în noua ediție a revistei Nunta. Mulțumiri întregii echipe)”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Impresara își spală părul cu săpun de rufe

Într-un interviu acordat recent, soția lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit unul dintre trucurile de înfrumusețare împărtășite chiar de bunica sa. Chiar dacă primește tot felul de creme care promit să facă minuni cu părul său, Anamaria optează în continuare pentru varianta clasică, astfel că își spală podoaba capilară cu săpun de rufe.

Mă spăl cu săpun pe față, așa m-a învățat bunica mea, așa am crescut eu la țară. Săpunul ăla de rufe, dacă știi, cu ăla mă spăl și acum pe cap, chiar dacă primesc atâtea creme fabuloase. Uit să mă demachiez și când mă trezesc dimineața mă spăl cu săpun pe față”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan, coafură în stil afro. Sursa foto: Instagram
Anamaria Prodan, coafură în stil afro. Sursa foto: Instagram

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×