Anamaria Prodan, imagine de senzație din Dubai: ”Stăm acasă și ne bucurăm de soare”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/03/2020, 12:54
Anamaria Prodan, imagine de senzație din Dubai: ”Stăm acasă și ne bucurăm de soare”
Anamaria Prodan, imagine de senzație din Dubai: ”Stăm acasă și ne bucurăm de soare”. Sursa foto: Instagram.com

Anamaria Prodan se află perioada aceasta în Dubai unde stă împreună cu familia sa, acasă. Sexy impresara a postat de curând pe una dintre paginile sale de socializare o imagine în care arată care sunt activitățile pe care le are în plină pandemie de coronavirus.

Impresara Anamaria Prodan, sexy la piscină, în Dubai

Autoritățile au recomandat în ultima vreme să evităm deplasările și să încercăm să stăm cât mai mult în casă. Anamaria Prodan pare că a luat în serios această măsură și a plecat în Dubai acolo unde locuiește în cea mai mare parte a anului. Vedeta le-a arătat internauților ce face în plină criză de coronavirus.

„Stăm acasă și ne bucurăm de soare”, este mesajul pe care vedeta l-a scris în dreptul unei imagini în care apare la piscină făcând referire la pandemia de coronavirus cu care se confruntă 118 țări din lume în momentul de față.

Anamaria Prodan, sfaturi pentru a ține la distanță coronavirusul

Într-o postare anterioară soția lui Laurențiu Reghecampf le recomandă oamenilor să nu intre în panică pentru că viața merge mai departe și vom trece peste această criză cu ajutorul lui Dumnezeu. Vedeta a mai transmis că cele mai importante reguli sunt cele de igienă, spălatul pe mâini cât mai des fiind prioritar.

„Viața trebuie să meargă înainte! Urmați regulile de igienă! Spălați mâinile cât de des posibil! Purtați mască să vă protejați și să-i protejați pe cei din jur! Nu intrați în panică!!! Împreună învingem orice virus”, a mai scris Anamaria Prodan în urmă cu câteva zile pe pagina de Instagram.

Cum arată situația în Dubai din cauza COVID-19

Soția lui Reghe a mărturisit că Dubai este un oraș foarte liniștit perioada aceasta și toate se desfășoară perfect normal. Celebra impresară este de părere că numai la noi în țară oamenii sunt panicați pentru că „așa se naște românul” care mereu „fuge unul de altul”.

„Viața în Dubai e normală, orașul e liniștit, lumea merge pe stradă normal, la plajă, nu există isteria din România. Noi mereu avem chestia cu panica asta. Cred că așa se naște românul, cu panică de asta. 

Am fost și eu în România până acum câteva zile, am mers peste tot, am filmat, am avut grijă, mi-am dezinfectat mâinile, dar nu trebuie să intrăm în panică și să distrugem magazinele. 

Lumea trebuie să înțeleagă ceva: viața nu se oprește. Trebuie să avem grijă, dar nu să oprim comunicarea, să fugim unul de altul. Am văzut oameni la graniță fără apă de 20 de ore, o nebunie d-asta cum numai în România găsești. N-am văzut așa ceva, să se omoare în halul ăsta!”, a declarat Anamaria Prodan pentru TV Pro X și Pro TV.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×