Mesajul emoționant transmis de Anamaria Prodan, la doi ani de la moartea mamei sale: ”Ești în toată ființa mea”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/04/2020, 15:49
Mesajul emoționant transmis de Anamaria Prodan, la doi ani de la moartea mamei sale: ”Ești în toată ființa mea”
Mesajul emoționant transmis de Anamaria Prodan, la doi ani de la moartea mamei sale: ”Ești în toată ființa mea”. Sursa foto: Instagram.com

Au trecut doi ani de la trecerea în neființă a cunoscutei interprete de muzică populară Ionela Prodan, însă rudele și apropiații nu au uitat-o. Fiica sa, impresara Anamaria Prodan, a ținut să transmită un mesaj emoționant cu ocazia comemorării mamei sale dragi.

Anamaria Prodan, mesaj emoționant cu ocazia comemorării regretatei sale mame

Vesetea morții Ionelei Prodan a căzut ca un fulger atât pentru apropiați, cât și pentru oamenii care iubeau muzica artistei, însă cea mai afectată a fost fiica sa Anamaria Prodan care odată cu trecerea în neființă a acesteia și-a pierdut sprijinul și busola în viață.

Cunoscuta impresară a transmis un mesaj emoționant în mediul online, la doi ani de la moartea scumpei sale mame. Anamaria Prodan se gândește zilnic la cea care i-a dat viață și nu există clipă în care să nu o simtă în minte, suflet și inimă.

„Să te odihnești în pace Draga mea MAMA… iubirea vieții mele… nu există zi să nu te am în inimă, în suflet și în minte. Ești în toată ființa mea”, a scris soția lui Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram acolo unde a publicat și câteva fotografii de la mormântul regretatei soliste.

Impresara nu poate trece peste moartea mamei sale, Ionela Prodan

„Te iubesc MAMA… ” este o altă postare de-a impresarei Anamaria Prodan care se adresează în totalitate scumpei sale mame care a pierdut lupta cu boala gravă de care suferea pe 16 aprilie 2018. De asemenea, renumita impresară a mai publicat pe contul de Instagram și o imagine în care apare alături de mama și sora sa, Anca.

Vedeta a avut o relație foarte specială cu mama ei, regreta artistă de muzică populară Ionela Prodan. Jurnalista are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale pe care a pierdut-o prea devreme, la vârsta de 70 de ani. Anamaria Prodan a fost aproape de mama sa până în ultima clipă, fiind sigura care a putut să o vadă.

„Mama ştia că se va duce. Mama era un om cult, dar nu i-am spus niciodată ce boală are, nu a avut acces la dosar.

Dar eu nu pot să cred că ea dormea aşa liniştită şi spunea nu am doar o răceală! Nu. Numai că a avut foarte mare încredere în mine şi a sperat probabil că o să o salvez.

Eu, vorbind ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. O luam repede. Plus că nu a avut nimeni acces lângă ea, nimeni nu a putut să vină”, mărturisea Anamaria Prodan în urmă cu ceva vreme în emisiunea „Refresh by Oana Turcu” difuzată la Antena Stars.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×