Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ionela Prodan și-ar fi sărbătorit azi onomastica

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/01/2020, 16:33
Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ionela Prodan și-ar fi sărbătorit azi onomastica
Anamaria Prodan a scris un mesaj emoționant în memoria mamei sale. Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan a transmis un mesaj emoționant în mediul online în memoria mamei sale, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan. Astăzi, artista și-ar fi sărbătorit ziua de nume, căci este ziua Sfântului Ioan Botezătorul.

Anamaria Prodan, mesaj în memoria mamei sale

Anamaria nu și-a uitat mama în această zi importantă pentru toți cei care poartă numele Ioan, Ionel, Ionela sau Ioana. A scris un mesaj pe Instagram apreciat de fanii ei și ai muzicienei care a murit pe 16 aprilie 2018.

„Să-ți dăinuiască numele peste veacuri. Nu a existat un “Sfântul Ion“ vreodată fără o petrecere uriaşă la noi acasă. Dragă mea mamă, și astăzi se va întâmpla la fel. Pentru că tu pentru noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi”, a scris Anamaria pe rețeaua de socializare.

Ionela Prodan a murit de cancer pancreatic în aprilie 2018

Un lucru pe care fanii vedetei nu îl știau este că și Anamaria își  celebrează onomastica astăzi, după cum chiar impresara a dezvăluit pe Instagram. 

„Eu .. azi am să-mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat să-l port …Ionela …și mă gândeam cât plângeam că lumea îți zicea doar ție “La mulți ani“,  a scris Prodanca.

„Pentru că nimeni nu știa că sunt și eu Ionela, nici azi nimeni nu-mi spune nimic, decât de “Sfanta Mărie “:))) Așa că nimic nu s-a schimbat de când ai plecat! Te iubesc fără marginele regina noastră”, a mai scris vedeta.

Mama soției lui Laurențiu Reghecampf a murit în urma unui virulent cancer la pancreas. Fusese internată în spital pe 21 martie 2018, iar pe 16 aprilie a decedat, după o lună de suferință.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×