Ionela Prodan, ultima dorință înainte să moară. Anamaria îi va împlini visul

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/11/2018, 12:58
Ionela Prodan, ultima dorință înainte să moară. Anamaria îi va împlini visul GALERIE FOTO
Ionela Prodan, alături de impresara Anamaria Prodan

Regretata Ionela Prodan a avut o ultimă dorință înainte să moară. Fiica sa, Anamaria, îi va împlini visul. Pe scurt, cântăreața de muzică populară a încetat din viață după ce s-a luptat cu o boală cruntă. Artista avea probleme grave la pancreas, lucru care a făcut-o ca, ultimele sale zile pe pământ să și le petreacă în spital. După ce i-a fost declarat decesul, impresara părea debusolată. Aceasta a povestit că nu realizează că mama ei nu mai e, ba chiar încercând să o sune în unele momente. ”Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din 92 că nu mai e tata. E ciudat. Încerc să o sun pe mama și îmi dau seama că nu mai e. Am să păstrez pentru totdeauna numărul ei de telefon. Sunt niște trăiri pe care nu ai cum să le descrii. Eu știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Știam că va pleca. Mă uitam și mp întrebam de ce(…)Am avut grijă să fie ferită de gurile rele. Nu a avut voie să știe ce a fost cu ea. Ea a aflat foarte târziu adevărul despre starea ei”, a spus Anamaria Prodan, în momentul trist al vieții sale.

Însă, de curând, impresara a încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat, astfel putând să se îngrijească și de toate activitățile sale după cum se cuvine, dar, mai ales de ultimele dorințe ale mamei sale. De curând, aceasta a povestit pentru antenastars.ro că mama sa, în ultimii ani de viață avea o doleanță: să redacteze o carte despre viața ei. Afacerista a spus că artista începuse să scrie deja pentru cartea ei, însă a rămas neterminată, lucru de care se va ocupa ea.

Ultima dorință a Ionelei Prodan, înainte să moară. ”Este singura dorință pe care mi-a spus-o mama și nu am reușit să o fac în timp util”

ionela prodan a avut o ultima dorinta inainte sa moara
În fotografie se află Anamaria și Ionela Prodan

Iată declarația impresarei: ”Este singura ei dorință pe care mi-a spus-o mama și nu am reușit să o fac în timp util. Sper ca în maximum două luni să îi tipăresc și cartea. Eu îmi doream să îi ofer cadou la ziua ei la 70 de ani, însă nu a fost gata. Mama deja își scrisese o parte din viață, însă voi continua eu mai departe”, a povestit Anamaria Prodan pentru sursa menționată mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×