Anamaria Prodan, mesaj emoționnat în ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit 71 de ani: ”Tu ești forța vieții mele”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/10/2019, 15:07
Anamaria Prodan, mesaj emoționnat în ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit 71 de ani: ”Tu ești forța vieții mele”
Impresara Anamaria Prodan a scris un mesaj emoționant legat de mama sa. Astăzi artista de muzică populară ar fi împlinit 71 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama sa. Impresara a scris un mesaj emoționant astăzi, în ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit vârsta de 71 de ani. Interpreta de muzică populară a murit anul trecut după o perioadă foarte lungă de timp în care s-a confruntat cu probleme grave la pancreas. 

Ce mesaj a scris Anamaria Prodan despre mama sa, Ionela Prodan

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan suferea de cancer la pancreas, iar înainte de a pierde lupta cu viața a stat mai mult prin spitale. Solista din Oltenia a murit la Spitalul Elias după ce problemele sale medicale s-au agravat. Artista avea 70 de ani când a suferit un stop cardiorespirator. Astăzi ar fi împlinit vârsta de 71 de ani. Anamaria Prodan nu și-a uitat mama și a scris un mesaj emoționant pe o rețea de socializare unde a postat și o fotografie din cadrul unei emisiuni TV.

,,La mulți ani iubirea vieții mele !!! Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta!!! Tu ești în sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele! Tu îmi călăuzești pașii secundă de secundă! Te iubesc fără margine mama mea frumoasă!”, este mesajul postat de impresară pe contul de Instagram.

Ionela Prodan a murit în aprilie 2018
Aceasta este fotografia postată de Anamaria Prodan pe o rețea de socializare. Sursa foto: Instagram.com

Mesajul emoționant scris de Anamaria Prodan în ziua în care a murit mama sa

„Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat!”, scria impresara despre golul pe care l-a lăsat moartea mamei sale.

Anamaria Prodan și mama sa aveau o relație foarte specială. Impresara păstreză fotografia cu mama sa pe spatele telefonului pentru a fi alături de ea mereu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×