Anamaria Prodan suferă îngrozitor! Unde ține poza cu Ionela Prodan

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
07/02/2019, 11:03
Anamaria Prodan suferă îngrozitor! Unde ține poza cu Ionela Prodan GALERIE FOTO
Anamaria Prodan suferă îngrozitor! Unde ține poza cu Ionela Prodan

Anamaria Prodan încă suferă îngrozitor după pierderea mamei sale. La aproape 10 luni după ce mama sa, Ionela Prodan, a murit, Anamaria face orice ca s-o aibă încă aproape. Impresarul și-a imprimat pe spatele telefonului o fotografie cu mama sa. ”Așa o simt mai aproape, mi-e tare dor de ea, este și va rămâne sufletul meu”, s-a conferat Anamaria Prodan apropiaților.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a îmbinat meseria de impresar cu cea de prezentator. Așa se face că acum Anamaria Prodan este gazda show-ului „Gospodar fără pereche”, de la Pro TV. Pentru acest rol ea a încheiat un contract pe două sezoane cu postul TV, de la care va primi câte 30.000 de euro pentru fiecare  dintre aceste serii. Printre filmări, Anamaria trebuie să mai dea câte o fugă și la Dubai pentru a-și vizita soțul.

Anamaria Prodan suferă îngrozitor după mama sa, Ionela! Ești inima și forța mea

Anamaria Prodan și-a imprimat o poză cu mama sa pe spatele telefonului. Vedeta suferă însă după pierderea părintelui său, celebra cântăreață Ionela Prodan. În ianuarie, Anamaria i-a făcut parastasul de nouă luni mamei sale dispărute în aprilie 2018.  „Vedeţi că viaţa merge înainte şi doar cei apropiaţi îşi aduc aminte, că aşa este. Cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost că mi-a spus că orice s-ar întâmpla trebuie să fiu om şi datorită ei şi tatălui meu sunt omul care sunt azi. Ea este îngerul vieţii mele”, a spus atunci Anamaria Prodan.

Așa arată telefonul pe care Anamaria Prodan și-a imprimat poza mamei sale, ionela

Acum ea și-a imprimat poza cu mama sa pe spatele telefonului. ❤️❤️❤️ești inima și forța mea! Te iubesc fara margini”, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis pe o rețea de socializare alături de poza cu mama sa. La filmările de la „Gospodar fără pereche”, Anamaria a venit cu celebra sa geantă de 80.000 de euro. „Geanta asta o iubesc. Abia mi-am luat-o. Ce conteaza pretul? Ha, ha, ha! Oricum, nu e singura de la Hermes pe care o am. Ma puneti sa vorbesc de asta, desi lumea ma uraste si comenteaza de fiecare data. Vreti sa ma injure si mai mult acum, nu? Eu imi cumpar orice imi place si niciodata nu ma uit la pret. Dar nu ma intereseaza sa fiu imbracata din cap pana in picioare de la nu stiu ce firma de fite. Conteaza in primul rand sa imi placa ce-mi cumpar, sa ma simt bine in hainele respective si, bineinteles, sa imi stea si bine”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×