Anamaria Prodan, achiziție de 80.000 de euro! Cum arată geanta: „O iubesc”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
31/01/2019, 14:52
Anamaria Prodan, achiziție de 80.000 de euro! Cum arată geanta: „O iubesc”

Anamaria Prodan Reghecampf și-a tras geantă de 80.000 de euro! Poșeta pe care o afișează impresara nu este una oarecare, ci un Hermes în toată splendoarea sa. Brandul de lux nu îi este străin frumoasei Anamaria, aceasta recunoaște că mai în colecția sa câteva.

Vedeta, în vârstă de 46 de ani, investește extrem de mult în imaginea sa. Este o femeie cochetă, iar asta am observat-o cu toții. Pasiunea Anei pentru haine și accesorii este veche. Ea nu se sfiește să scoată din buzunar sume exorbitante pentru a-și achiziționa cele mai noi colecții de la cele mai în vogă case de modă.

Anamaria Prodan Reghecampf și cumpărat geantă de 80.000 de euro

Anamaria Prodan, achiziție de 80.000 de euro! Cum arată geant: „O iubesc”
Anamaria Prodan, achiziție de 80.000 de euro! Cum arată geant: „O iubesc”

Cea mai nouă investiție a soției lui Laurențiu Reghecampf este o geantă Hermes Kelly Crocodile pentru care s-a înscris pe o listă și a așteptat să-i vină comanda direct din Franța. „Geanta asta o iubesc. Abia mi-am luat-o. Ce conteaza pretul? Ha, ha, ha! Oricum, nu e singura de la Hermes pe care o am. Ma puneti sa vorbesc de asta, desi lumea ma uraste si comenteaza de fiecare data. Vreti sa ma injure si mai mult acum, nu? Eu imi cumpar orice imi place si niciodata nu ma uit la pret. Dar nu ma intereseaza sa fiu imbracata din cap pana in picioare de la nu stiu ce firma de fite. Conteaza in primul rand sa imi placa ce-mi cumpar, sa ma simt bine in hainele respective si, bineinteles, sa imi stea si bine”, recunoaste Anamaria.

Anamaria a mai investit de curând într-o brățară cu diamante, Tennis bracelet, o piesă de rezistentă pe care orice fashionistă și-o dorește. Aceasta costat nici mai mult nici mai puțin de 65.000 de euro. „Nu ma intereseaza ce zice lumea despre mine… Ce conteaza daca dau atati bani? Ii muncesc! Am luni in care dorm cate doua ore pe noapte, pentru ca fac transferuri si alerg de colo-colo prin toata lumea. Reghe uraste cand pun poze sau ma laud cu ceva pe Facebook si Instagram. Nu-i place si nu suporta, pentru ca stie cat de mare e invidia. Eu ma rasfat cand am ocazia si vreau sa fiu fericita in fiecare zi din viata mea”, a mai spus

Tennis bracelet, estimată la 65.000 de euro
Tennis bracelet, estimată la 65.000 de euro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×