Anamaria Prodan, în lacrimi la mormântul mamei sale: Vedeți că viața merge înainte, dar…

Ciprian Postolache   
în Anamaria Prodan
07/01/2019, 16:55
Anamaria Prodan, în lacrimi la mormântul mamei sale: Vedeți că viața merge înainte, dar… GALERIE FOTO
Anamaria Prodan i-a făcut, astăzi, parastas de nouă luni mamei sale, regretatei artiste, Ionela Prodan.

Anamaria Prodan a avut o zi tristă! Soția lui Laurențiu Reghecampf a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale. În ziua în care de obicei îi sărbătorea numele, acum Anamaria Prodan i-a făcut parastasul de nouă luni mamei sale, Ionela. „Vedeţi că viaţa merge înainte şi doar cei apropiaţi îşi aduc aminte, că aşa este.”,  a spus Anamaria Prodan, printre lacrimi.

Vizibil emoționată, impresarul nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns în fața camerelor TV. Anamaria Prodan i-a făcut, astăzi, parastas de nouă luni mamei sale, regretatei artiste, Ionela Prodan. La final vedeta a vorbit despre cât de importantă a fost şi este aceasta în viaţa ei. Dacă în timpul vieții mamei sale ziua de Sfântul Ioan era una de sărbătoare, acum pentru ea această este o zi de comemorare a mamei sale, Ionela.

Anamaria Prodan despre mama sa: „Datorită ei şi tatălui meu sunt omul care sunt azi”

Anamaria Prodan a plâns la mormântul mamei sale: „Ea este îngerul vieţii mele!”

În timp ce soțul său, Laurențiu Reghecampf, a semnat un nou contrat bănos la arabi, Anamaria Prodan a plâns la mormântul mamei sale. De Sfântul Ioan, impresatul i-a făcut parastasul de nouă luni, mamei sale, Ionela. Și durerea impresarului s-a văzut și în fața camerelor TV, când fiica artistei nu și-a putut opri lacrimile. Vizibil emoţionată, Anamaria Prodan a dat frâu liber lacrimilor, chiar dacă asta s-a întâmplat în faţa camerelor de filmat.

La finalul slujbei de la cimitirul Bellu, Anamaria a oferit o mică declaraţie, printre lacrimi. „Vedeţi că viaţa merge înainte şi doar cei apropiaţi îşi aduc aminte, că aşa este. Cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost că mi-a spus că orice s-ar întâmpla trebuie să fiu om şi datorită ei şi tatălui meu sunt omul care sunt azi. Ea este îngerul vieţii mele”, a spus Anamaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×