Anamaria Prodan, de nerecunoscut: „Zici că ești o adolescentă”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/12/2018, 13:45
Anamaria Prodan, de nerecunoscut: „Zici că ești o adolescentă”
Schimbare de look a Aneimaria Prodan!

Anamaria Prodan Reghecampf și-a schimbat din nou look-ul, desigur că din prima clipă a împărtășit cu fanii ei o fotografie cu noul stil pe care l-a abordat. Mulți dintre ei s-au arătat uimiți de alegerea făcută, însă alții i-au spus cu sinceritate că nu îi stă bine și că o dezavantajează.

Impresara își tot răsfață fanii cu noi schimbări și vestimnetare, dar mai ales shcimbări care privesc podoaba pacilară. Nu de mult, Anamaria Prodan a renunțat la vestita coafură, așa că a optat ceva mai simplu și și-a lăsat părun să crească.

Anamria Prodan, nouă schimbare de look!

Anamaria Prodan a decis iar să facă o schimbare drastică în ceea ce privește părul său. Noua fotografie de pe un site de socializare le-a adus fanilor o apariție spectaculoasă. Impresara are acum părul creț și este vopsită într-o culoare mai închisă la rădăcini decât i-a obișnuit pe cunoscuți, iar la vârfuri, are un blod deschis.

Anamaria Prodan, nouă coafură
Anamaria Prodan, nouă coafură

„O altă faţă a mea! Îmi iubesc viaţa! Doar eu! Fericire!”, a fost mesjaul din descrierea forigrafiei Aneimaria Prodan.  Ultima oară când a ales să scape de coafura emblemă, palmier, a postat ăpe rețelele de socializare mesajul:„A durat ceva, dar arată așa! Ce ziceți? Sunt eu? Sunt eu…Era timpul pentru o schimbare nu? Așa ca de primăvara:))))) dacă tot îi iubesc pe toți de la…am zis să mă las puțin pe mâna lor să mă răsfăț:))))). Cam asta a ieșit:) Like it?”

Anamaria Prodan, dieta minune

Anamria Prodan Reghecampf a ales de câțiva ani să-și schimbe total viața, astfel că a început o dietă și și-a schimbat puți stilul vestimentar și coafura renumită. Acum, impresara cântăreșe aproape 50 de kilograme. „Supă de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat aceasta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×