VIDEO Clipul pentru promovarea României a fost lansat! Ce mesaj a fost ales de această dată

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 09:14
VIDEO Clipul pentru promovarea României a fost lansat! Ce mesaj a fost ales de această dată GALERIE FOTO
VIDEO Clipul pentru promovarea României a fost lansat!

Ministrul Turismului Bogdan Trif a lansat clipul pentru promovarea României. Filmul are 3 minute și jumătate și împrăștie mesajul: „România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an”. Acesta cuprinde imagini relevante pentru tot ce și-ar putea dori un turist prins în aventura descoperirii unei destinații noi căreia să i se schimbe peisajul la fiecare alți 90 de kilometri parcurși.

A fost lansat clipul pentru promovarea României!

„Sunt numeroase destinaţii turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiştii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis şi chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracţie!

Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenţiei tuturor”, a explicat ministrul Turismului.

VIDEO Clipul pentru promovarea României a fost lansat! Ce mesaj a fost ales de această dată
„România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an”, este mesajul ales de această dată

”România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an”

Filmul evidențiază senzațiile și experiențele trăite de turiștii care acceptă invitația de a vizita țara noastră. Potențialii vizitatori au ocazia să experimenteze trăiri fabuloase și autentice oferite de România, prin intermediul unor obiective simbolice pentru țara noastră. Filmările au fost făcute în toate regiunile țării și au surprins destinații emblematice și locuri unice din România. În videoclip este surprins și Ilie Năstase spunând:„Te aștept în țara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1”.

„Te binecuvântez, iubită Românie, ţara bucuriilor şi durerilor mele, frumoasă ţară, care ai trăit în inima mea şi ale cărei cărări le-am cunoscut toate. Frumoasă ţară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită. Fii tu veşnic îmbelşugată, fii tu mare şi plină de cinste, să stai veşnic falnică printre naţiuni, să fii cinstită, iubită şi pricepută”- Regina Maria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×