Victor Slav, prins sub influența drogurilor la volan? Ce spun polițiștii

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/09/2019, 21:21
Victor Slav, prins sub influența drogurilor la volan? Ce spun polițiștii
Victor Slav, prins drogat la volan. Sursa foto: b1.ro

Victor Slav trece prin momente dificile. Îndrăgitul prezentator al emisiunii Îmi place Dansul de la Kanal D are probleme cu legea după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor. Potrivit mediasud.ro, aflat la volanul mașinii sale, pe A 3, la intrarea în București, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost depistat pozitiv cu marijuana, în urma unui control de rutină efectual de polițiști, care de altfel l-au testat cu aparatul Drug Test.

Victor Slav, prins drogat la volan

Testul de depistare a drogurilor se face cu ajutorul unui dispozitiv de tip screening care în doar opt minute poate depista nu mai puțin de şase tipuri de substanţe interzise. Pentru „isprava” sa, Victor Slav s-a ales cu dosar penal și riscă pedeapsa cu închisoarea.

În conformitate cu prevederile articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă”.

Victor Slav, depistat pozitiv cu marijuana. Sursa foto: mediasud.ro
Victor Slav, depistat pozitiv cu marijuana. Sursa foto: mediasud.ro

Nu este prima dată când Victor Slav are probleme cu legea

Nu sunt singurele momente de acest gen prin care a trecut Victor Slav de-a lungul timpului. În urmă cu doi ani, cunoscutul prezentator TV se afla la volanul unui Porsche, bolid  de zeci de mii de euro, moment în care a fost reperat de polițiștii de la Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale din IGPR. Incidentul s-a petrecut pe A1, pe porțiunea dintre localitățile dintre Râmnicu Vâlcea și Deva, la kilometrul 257. Aparatul radar l-a înregistrat cu 186 km/h, o viteză foarte mare pentru drumul pe care circula.

Pus în fața faptului împlinit, mai ales că abaterea a fost filmată și înregistrată, Victor Slav și-a recunoscut vina, asumându-și responsabilitatea pentru faptele sale și a beneficiat de clemență din partea oamenilor legii, care nu i-au reținut permisul de conducere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×