Victor Slav este topit după micuța Sofia. Ce i-a cumpărat vedeta TV în urmă cu scurt timp

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/08/2019, 14:00
Victor Slav este topit după micuța Sofia. Ce i-a cumpărat vedeta TV în urmă cu scurt timp
Victor Slav și fiica lui, Sofia, prieteni la cataramă. Sursa foto: libertatea.ro

Victor Slav este un tată fericit, iar motivul pentru care zâmbește în fiecare zi și trece peste orice necaz indiferent are nume: Sofia. Fetița pe care o are împreună cu Bianca Drăgușanu îl stoarce de energie și îi dă, în același timp, cele mai frumoase momente pe care le-a trăit de când fostul prezentator de la meteo e pe lume.

Victor Slav, topit după Sofia: i-a cumpărat o piscină

Acesta a vorbit despre relația tată-fiică și a spus despre micuța lui în vârstă de 3 anișori că este ca argintul viu, nu se oprește niciodată. Fostul jurat de la emisiunea Bravo, ai stil  a declarat că nu poate ține pasul cu ea și că acum, pe perioada verii, fetița își dorește să stea aproape toată ziua în piscină.

Fostul băiat de la meteo de la PRO TV a spus că i-a cumpărat de curând o piscină fetiței sale și că pe viitor va achiziționa una și mai mare ca să încapă și el alături de ea. Acesta a povestit și una din ”năzbâtiile” pe care Sofia le-a făcut recent. Bunicul ei i-a adus niște peștișori, pe care micuța i-a pus repede în piscină.

Victor Slav și Sofia
Victor Slav și Bianca sunt despărțiți, însă mențin o relație cordială de dragul fetiței lor. Sursa foto: Instagram Victor Slav

„Nu ținem pasul cu ea niciunul dintre noi”

„Acum este pe modul foarte repede. Nu ținem pasul cu ea nici unul dintre noi, nici bunicii, nici părinții. Este ca argintul viu. Acum este la bunica la curte și m-am dus și i-am luat o piscină acoperită, iar ea vrea nonstop în piscină. I-am mai adus și niște pești, am fost la pescuit cu bunicul. I-am adus niște cărășei mici și i-a venit strălucita idee să-i pună în piscină. Mai avea pe acolo mingiuțe, jucării de-ale ei și peștii s-au ascuns după ele, așa că a tras concluzia că se joacă de-a v-ați ascunselea cu ea! E o minunăție în preajma ei”, a declarat Victor Slav pentru Libertatea.

„Vrea să intru și eu cu ea. Degeaba i-am zis că sunt prea mare, că nu am loc, până la urmă, nu s-a lăsat până n-am intrat. Până ajungem la mare, ne bucurăm de piscinuță”, a mai spus Slav.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×