Cât au costat, de fapt, toate operațiile pe care și le-a făcut Bianca Drăgușanu de-a lungul vieții

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/08/2019, 13:42
Cât au costat, de fapt, toate operațiile pe care și le-a făcut Bianca Drăgușanu de-a lungul vieții
A făcut multe operații, dar cât a dat pe ele Bianca Drăgușanu? Sursa foto: Antena 1/ Instagram. Colaj: Fanatik

Trupul ei este o investiție în sine dacă e să ne luăm doar după operațiile estetice pe care și le-a făcut Bianca Drăgușanu. Cât au costat, de fapt, toate operațiile pe care și le-a făcut Bianca Drăgușanu de-a lungul vieții? Conform cifrelor vehiculate pe piață, numai până în anul 2013, Bianca și-a făcut operații de aproximativ 22.000 de euro!

Toate operațiile pe care și le-a făcut Bianca Drăgușanu depășesc suma de 20.000 de euro

Primul lucru cu care a început Bianca Drăgușanu, înainte de a fi lansată pe piața showbiz-ului de designerul Cătălin Botezatu a fost înfrumusețarea danturii. Vedeta a apelat la un dentist care știe meserie și ar fi dat, conform Agenției de Presă Mondenă, nici mai mult, nici mai puțin decât 7.000 de euro.

Cât despre silicoane, pentru bustul generos Bianca a dat în primă fază în jur de 3.700 de euro, conform aceleiași surse. Printre problemele de care fosta prezentatoare Kanal D a vrut să scape se numără și câteva alunițe inestetice pe care lumea le-a văzut în urmă cu mai mulți ani când aceasta a participat la emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1.

operații bianca drăgușanu
Bianca Drăgușanu ar fi dat aproape 30.000 de euro pe operațiile estetice. Sursa foto: Instagramul oficial al vedetei

27.600 de euro, atât ar costa corpul renovat al Biancăi Drăgușanu

Alunițele au costat-o ceva mai puțin, adică aproximativ 500-600 de euro. Vedeta și-a mai tatuat și sprâncenele contra sumei de 400 de euro și a scăpat de riduri, tot cu ajutorul esteticienilor, contra sumei de 300 de euro. Și-a mărit buzele de mai multe ori, procedură la care vedeta se spune că apelează de cel puțin două ori pe an.

Adunând toate aceste operații, doar până în 2013, s-ar ajunge la aproximativ 22.000 de euro (includem aici și extensiile care au costat-o în jur de 8.000 de euro ori operație de reparare a genunchilor de la Budapesta pe care a dat 2.000 de euro). Însă, din 2013 până acum au mai trecut 6 ani, iar operațiile pe care Bianca le-a făcut nu s-au oprit la suma de mai sus.

Dacă facem un exercițiu de imaginație, exceptând implanturile cu silicon (n.r.: despre care nu avem informații cu exactitate că și-ar fi făcut unele noi recent), putem să calculăm doar cât au costat botoxul din buze (procedură de două ori pe an) sau liftingurile faciale frecvente. Astfel că, având în vedere că pentru buze ar da în jur de 600 de euro pe an, în cei 6 ani (din 2013 încoace) se ajunge la suma de 3.600 de euro plus liftingul facial (aproximativ 2.000 de euro) vorbim despre 5.600 de euro în plus. Așadar, în toți anii, Bianca ar fi dat în jur de 27.600 de euro pe toate operațiile estetice.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×