Bianca Drăguşanu vrea să îşi vândă nunta cu Alex Bodi! Suma este colosală. Câţi bani vrea

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 12:12
Bianca Drăguşanu vrea să îşi vândă nunta cu Alex Bodi! Suma este colosală. Câţi bani vrea
Bianca Drăgușanu vrea bani pentru nunta ei dată la televizor. Ar cere o sumă colosală. Sursa foto: libertatea.ro

Evenimentele din viața vedetelor se vând pe bani grei, iar de această rețetă nu e străină nici Bianca Drăgușanu. Fosta blondă a lui Bote are de gând să mediatizeze pe bani nunta pe care o pregătește cu afaceristul Alex Bodi cu care, de altfel, s-a cununat deja civil. Fosta prezentatoare de la Kanal D ar vrea peste 50.000 de euro, scrie libertatea.ro.

Bianca Drăgușanu vrea să vândă nunta cu Alex Bodi pe 50.000 de euro

Drăgușanca s-a căsătorit la primărie cu Alex Bodi chiar pe 1 august 2019, în prima zi din ultima lună de vară. Vedeta nu a făcut mare tam-tam după ce a devenit doamna Bodi, însă surse pentru cotidianul Libertatea susțin că blondina are de gând să își vândă nunta și dansul miresei pe bani grei, așa cum a făcut și când s-a căsătorit cu Victor Slav.

Din mediatizarea nunții cu Victor Slav, Bianca ar fi încasat aproximativ 10.000 de euro. De data aceasta, diva vrea în jur de 50.000 de euro, adică 235.000 de lei! Ex- iubita fotbalistului Adrian Cristea ar fi fost contactată deja de mai multe televiziuni pentru a avea exclusivitate în ziua nunții, însă nu s-a hotărât deocamdată cu cine semnează.

Bianca Drăgușanu nuntă Victor Slav
Nunta Biancăi cu Victor Slav fusese transmisă de PRO TV. Sursa foto: ciao.ro

Bianca nu s-a hotărât cu ce post de televiziune semnează

Bomba sexy analizează în acest moment care dintre oferte este mai favorabilă și ce post de televiziune ar putea avea cea mai mare audiență de pe urma acestui eveniment. De asemenea, e de văzut în continuare dacă posturile TV vor accepta suma imensă pe care Bianca a cerut-o: 50.000 de euro sunt niște bani frumoși pe care posturile au de unde să îi scoată din reclame, asta dacă evenimentul va avea audiența scontată.

De altfel, Bianca și afaceristul care s-a îmbogățit din vânzarea lingourilor de aur vor să facă o petrecere cât mai fastuoasă, o nuntă care ar putea deveni, cum se spune în limbajul presei mondene, nunta anului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×