Victor Slav avea nevoie de programare ca să facă amor cu Bianca Drăgușanu. Detalii intime din viața fostului cuplu

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/08/2019, 17:11
Victor Slav avea nevoie de programare ca să facă amor cu Bianca Drăgușanu. Detalii intime din viața fostului cuplu
Victor Slav a făcut dezvăluiri despre relația amoroasă cu Bianca Drăgușanu. Sursa foto: PRO TV

Victor Slav a oferit detalii în premieră despre viața sa amoroasă. Fostul băiat de la meteo a spus cum decurgeau partidele de amor cu fosta soție, Bianca Drăgușanu. Prezentatorul de la Kanal D a declarat că avea nevoie de programare pentru a face dragoste cu Bianca, ba chiar că trebuia să o anunțe cu 24 de ore înainte ca să aibă timp să se pregătească.

Victor Slav a dat detalii din relația cu Bianca Drăgușanu

Spre surprinderea multora, Bianca, prezentă când Victor a făcut aceste afirmații, a recunoscut absolut totul. Se știe că vedeta este foarte cochetă, însă nimeni nu își imagina că pregătirile ei durează atât de mult chiar și când vine vorba despre activitatea din… dormitor.

„Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”, a spus Victor Slav ușor amuzat de situație, scrie cancan.ro. Victor i-a spus apoi blondinei că o iubește, iar acest lucru a mai fost afirmat din partea amândurora, argumentând că sentimentele nu dispar de la o zi la alta, mai ales că cei doi au împreună o fetiță.

victor slav
Bianca și Victor s-au cuplat după ce au dansat împreună la Dansez pentru tine. Sursa foto: PRO TV

Slav: „Țin să precizez că te iubesc”

„Țin să precizez încă de la început, înainte să înceapă orice discuție că te iubesc”, i-a spus Victor. „Apropo de bucătărie: întotdeauna m-a amuzat convingerea ta că aparatele electronice funcționează cu fum. Da, da. Când te-am întrebat cum vine asta, mi-ai răspuns dezarmant: cum a ieșit fumul din ele, cum nu mai funcționează”, a mai spus Victor Slav în urmă cu ceva vreme.

După despărțirea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu și-a găsit repede fericirea în viața a doi bărbați pe care i-a făcut celebri. Primul a fost un englez pe nume Tristan Tate, pe care l-a părăsit apoi. A urmat relația cu afaceristul Alex Bodi, cu care diva s-a căsătorit recent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×