Bianca Drăgușanu a plecat cu Alex Bodi în luna de miere. Destinație de vis. FOTO

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/08/2019, 20:00
Bianca Drăgușanu a plecat cu Alex Bodi în luna de miere. Destinație de vis. FOTO GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu s-a măritat în secret cu Alex Bodi, joi, pe 1 august. Acum cei doi îndrăgostiți sunt în luna de miere. Sursa foto: shok.md

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pe 1 august cu alesul inimii sale Alex Bodi. Evenimentul a avut loc doar la starea civilă, iar acum cei doi îndrăgostiți au plecat în luna de miere într-o destinație de vis în Saint-Tropez, Franța.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat în luna de miere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus ”Da” în fața ofițerului de la starea civilă pe 1 august, iar acum cei doi îndrăgostiți au fugit în luna de miere într-o destinație de vis. Bianca Drăgușanu radiază de fericire și s-a fotografia de un vas de lux în Saint-Tropez, Franța. Fosta soție a lui Victor Slav s-a fotografiat în costum de baie și a postat pe rețelele de socializare inclusiv micul dejun pe care îl servește pe vas alături de jumătatea sa. VEZI GALERIE FOTO

„Fericită și căsătorită. Mamă, să știi că eu m-am măritat”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii de la cununia civilă cu Alex Bodi în care apare alături de doi martori. Bianca Drăgușanu a purtat la starea civilă o rochie albă mulată având în partea de jos dantelă. Rochia i-a lăsat frumoasei blonde bustul generos la vedere.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit pe 1 august
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat în luna de miere pe Coasta de Azur. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu: ”Mamă, să știi că eu m-am măritat”

Bianca Drăgușanu a declarat că părinții ei și ai lui Alex Bodi nu au știut de cununia civilă. Blondina a mai declarat că ea poartă în fiecare zi rochie de mireasă și că după eveniment vor merge la un restaurant din Herăstrău și apoi la sală.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.”, a fost prima declarație pe care a dat Bianca după cununia cu Alex Bodi, conform libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×