Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în mare secret astăzi. VIDEO

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
01/08/2019, 18:27
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în mare secret astăzi. VIDEO GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în mare secret

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în mare secret astăzi, 2 august! După o relație tumultoasă, cu nenumrate certuri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au lăsat în urmă tot trecutul lor mai puțin plăcut și au decis să se cunune la Starea Civilă, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în mare secret

În jurul orei 15:00, afaceristul extravagant a ajuns la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București, iar la doar câteva minute distanță și-a făcut apariția și frumoasa Bianca Drăgușanu, care a strălucit într-o frumoasă rochie albă, brodată, cu decolteu extrem de generos. În mână purta un buchet superb de trandafiri roz și mov.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au urcat scările de la Casa de Căsătorii ținându-se de mână. Alături de cei doi miri au fost doar câțiva prieteni apropiați și nașii de cununie. La fel de fericiți cum au intrat, așa au și ieșit, tot ținându-se de mână.

Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită și cu Victor Slav

Cununia civilă a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi are loc la doar două zile după ce afaceristul i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro. Frumoasa Bianca Drăgușanu nu se află la prima căsătorie. Ea a mai fost măritată cu Victor Slav, cu care are și o fetiță.

Și relația cu Victor Slav a fost una cu scântei. S-au despărțit imediat după nuntă, din cauza unei aventuri pe care ar fi avut-o Bianca Drăgușanu cu fotbalistul Adrian Cristea, cu care a făcut o călătorie în afara țării. După separare, cei doi au reluat relația și chiar au făcut și un copil. Când totul părea că merge bine între ei, au anunțat separarea. Mesajul a fost făcut pe o rețea de socializare, dar au promis că vor rămâne în relații bune pentru a o crește frumos pe micuța Sofia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×