Ce a făcut soțul lui Carmen Minune după ce s-au căsătorit. Mesajul care a emoționat-o pe fata lui Adi Minune

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/07/2019, 12:13
Ce a făcut soțul lui Carmen Minune după ce s-au căsătorit. Mesajul care a emoționat-o pe fata lui Adi Minune GALERIE FOTO
Bogdan Căplescu a scris un mesaj emoționant pe unul dintre conturile de socializare referitor la soția sa Karmen Sursa foto: Facebook

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă pe 28 iunie 2019. Nașii cuplului sunt Bianca Oprișan și Alex Cristescu. Ceremonia a fost ținută secretă până în ultima clipă. La scurt timp după eveniment soțul cântăreței Karmen a scris un mesaj eoționant pe contul său de socilizare.

Bogdan Căplescu și-a declarat public iubirea pentru Karmen. Mesajul care a emoționat

Cuplul Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă cu doar două luni înainte de a deveni părinți. În august cei doi urmează să devină pentru prima dată părinții unei fetițe care va purta numele Sofia. Soțul cântăreței Karmen a scris pe unul dintre conturile de socializare un mesaj emoționant la scurt timp după cununia civilă.

„Noaptea trecută am visat că erai a mea şi m-am trezit zâmbind pentru că mi-am dat seama că nu era un vis. Eşti deja a mea! Îţi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine, mulţumesc pentru fiecare moment în care respiri, exişti, gândeşti, trăieşti. Îţi mulţumesc că ştiu că fata mea e acum la tine şi tu ai grijă de ea mai bine decât mi-aş putea imagina vreodată. Îţi mulţumesc pentru că acum câteva zile ai răspuns cu DA la întrebarea dacă vrei ca restul zilelor să le imparţi cu mine. Tu şi cu fata sunteţi tot ce mi s-a întâmplat mai frumos în viaţă. Îţi mulţumesc. PS: acum e o Căplescu, aşa că aveţi grijă!”, a scris Bogdan Căplescu, conform libertatea.ro.

Karmen (21 de ani) și soțul său s-au cunoscut în urmă cu 1 an și jumătate după ce cântăreața s-a despărțit de regizorul Bogdan Daragiu cu care a avut o relație de 2 ani. Iubirea dintre cântăreață și Bogdan Căplescu a fost încă de la început intensă fapt care a dus la conceperea unui bebeluș. Fiica lui Adrian Minune nu dorește ca relația sa cu Bogdan, un viitor avocat, să devină mediatizată.

Carmen Simonecsu s-a căsătorit cu Bogdan Căplescu pe 28 iunie
Bogdan Căplescu a scris un mesaj emoționant pe unul dintre conturile de socializare referitor la soția sa Karmen
Sursa foto: Facebook

Cine vor fi nașii de botez ai fetiței lui Karmen

„We said YES!! • Zâmbete, bucurie, familie, și oameni dragi! Am dansat până în zori, am plâns de fericire, a fost o noapte de neuitat! Mulțumim tuturor pentru prezență și apreciem discreția. A fost o cununie restrânsă, plină de iubire și momente frumoase. Vă iubim pe toți!”, a scris Carmen Simionescu pe contul de socializare.

Karmen a declarat că nu a ales încă nașii de botez pentru bebelușul care urmează să vină pe lume în august. Cântăreața spune că are mulți prieteni și acest lucru face ca decizia să fie și mai grea. „Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”, a declarat Karmen revistei VIVA! la sfârșitul lunii martie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×