Prima reacție a lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
01/08/2019, 18:53
Prima reacție a lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi GALERIE FOTO
Prima reacție a lui Victor Slav după ce a aflat ca Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi

Victor Slav a avut prima reacție după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a spus că nu are cum să îi dorească vreodată răul fostei sale soții, deoarece au o fetiță foarte frumoasă împreună.

Victor Slav, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi

“Doamne ajută! Casă de piatră! Eu nu am cum să îi doresc răul Biancăi pentru că este mama copilului meu. Atâta timp cât ea este fericită știu că și micuței noastre o să îi fie bine. Le doresc tot binele din lume și să fie fericiți!”, a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.

Chiar dacă relația dintre Victor și Bianca nu a funcționat și până la urmă au ajuns la divorț, în continuare cei doi se înțeleg foarte bine, lucru pe care l-au promis în mod public atunci când au pus capăt relației. Își cresc copilul împreună, chiar dacă au luat-o pe drumuri separate.

Prima reacție a lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi
Prima reacție a lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi

Victor Slav, singurul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost împreună mulți ani, însă relația dintre cei doi a cunoscut multe suișuri, dar și coborâșuri. Vedeta de televiziune are numai cuvinte de laudă la adresa lui Victor Slav, despre care a mărturisit recent că a fost singurul bărbat din viața ei.

”Oamenii cei mai importanți pentru mine sunt mama și Sofia. Ca orice femeie, îmi doresc stabilitate, o familie. Nu consider că m-am născut pe jumătate. Nu am nevoie de jumătăți în viața mea. Am cunoscut un singur bărbat în viața mea: este vorba despre Victor Slav, tatăl copilului meu. Restul au fost experiențe din care eu am avut ce învăța. Dumnezeu îmi trimite acești oameni în viața mea cu un scop. Acum sunt liniștită, sunt echilibrată, am un copil sănătos”, declara în urmă cu câteva luni Bianca Drăgușanu, invitată la emisiunea lui Teo de la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×