Victor Slav, mesaj cu gândul la Bianca Drăgușanu? Ce a scris prezentatorul TV

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/07/2019, 16:37
Victor Slav, mesaj cu gândul la Bianca Drăgușanu? Ce a scris prezentatorul TV GALERIE FOTO
Victor Slav mesaj pentru Bianca Drăgușanu

Victor Slav i-a lăsat cu gura căscată pe fanii cuplului pe care l-a format prezentatorul cu frumoasa Bianca Drăgușanu! Prezentatorul a postat un mesaj scurt, dar foarte profund pe Instagram care i-a dus imediat pe fanii săi cu gândul la frumoasa Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Victor Slav, recent despărțită de Alex Bodi.

Victor Slav, mesaj cu gândul la Bianca Drăgușanu

”Unul dintre cele mai grele lucruri în viaţă este să ai cuvinte în inimă pe care să nu le poţi pronunţa”, este mesajul postat de Victor Slav pe Instagram, aducând, practic, în actualitate, un citat celebru. Recent, și Bianca Drăgușanu a făcut declarații surprinzătoare la adresa fostului său soș, Victor Slav, care le-a dat din nou emoții fanilor celor două vedete de televiziune.

„Oamenii cei mai importanți pentru mine sunt mama și Sofia. Ca orice femeie, îmi doresc stabilitate, o familie. Nu consider că m-am născut pe jumătate. Nu am nevoie de jumătăți în viața mea. Am cunoscut un singur bărbat în viața mea: este vorba despre Victor Slav, tatăl copilului meu.

Victor Slav mesaj pentru Bianca Drăgușanu
Victor Slav mesaj pentru Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu spune că a existat un singur bărbat în viața ei

Restul au fost experiențe din care eu am avut ce învăța. Dumnezeu îmi trimite acești oameni în viața mea cu un scop. Acum sunt liniștită, sunt echilibrată, am un copil sănătos”, mărturisea Bianca Drăgușanu la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu năbădăi cu Victor Slav. S-au căsătorit, au divorțat, au devenit din nou un cuplu, apoi au făcut și un copil, pe micuța Sofia. După aceea, cei doi s-au despărțit din nou. ”Dumnezeu ne trimite oameni care să ne învețe ceva sau de la care să învățăm. Niciodată nu mi-am făcut planuri. Mint! Mi-am făcut planuri cu Victor, e un plan foarte reușit: Sofia”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×