Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce șoferul care o aducea acasă a fost prins sub influența drogurilor: „S-a oferit să mă ducă el”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/07/2019, 14:10
Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce șoferul care o aducea acasă a fost prins sub influența drogurilor: „S-a oferit să mă ducă el”
Bianca Drăgușanu a spus că ea nu consumă droguri și alcool. Sursa foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a reacționat în scandalul în care a fost implicată recent, după ce polițiștii au oprit mașina în care se afla și au descoperit că șoferul consumase droguri. Fosta blondă a lui Boteze, care participase la Neversea, a declarat pentru spynews.ro că a fost extrem de șocată în urma acestui episod.

Bianca Drăgușanu spune că șoferul drogat îi este o simplă cunoștință

Fosta prezentatoare de televiziune a spus că persoana care o conducea acasă este doar o cunoștință pentru ea. Ba mai mult, a precizat că el s-a oferit să o ducă, dar nu și-a imaginat niciodată că era sub influența drogurilor în momentul în care s-a urcat la volan. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că dacă ar fi știut, probabil nu ar fi urcat pe scaunul din dreapta.

Polițiștii au oprit mașina care se venea de la mare, iar bărbatul care o aducea pe Drăgușanu acasă a fost depistat pozitiv pentru consum de droguri și alcool. Frumoasa blondină a spus că ea nu consumă alcool și nici droguri, oferind astfel un răspuns pentru toți cei care au speculat că sigur ar fi consumat și ea ceva în vacanța de pe litoralul românesc.

Vedeta și-a acoperit fața de rușine. Sursa foto: observator.tv

„Eu nu consum alcool, iar droguri nici atât”

„Am venit ieri la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi, ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv. Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred! El a fost luat de Poliție iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în București! Atât am de spus despre acest episod și sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viață mea, iar droguri nici atât!”, a mai spus manechinul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×