Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou: „De data asta definitiv”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 15:07
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou: „De data asta definitiv”
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Sursa foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, iar afaceristul spune că de data aceasta este o separare definitivă. Între cei doi au existat mai multe certuri, iar peste unele evenimente baronul lingourilor de aur din export nu a putut trece. Tot în perioada aceasta, înaintea anunțării despărțirii, s-a zvonit că Bianca s-ar fi cuplat cu șeful lui Bodi, croatul Josip Heit.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, o nouă despărțire definitivă

Cu Alex, Bianca a avut o relația cu suișuri și coborâșuri. S-au împăcat și s-au certat de mai multe ori, iar la un moment dat fosta vedetă Kanal D apărea cu vânătăi pe brațe. Presa a speculat în urmă cu un an și ceva că Bodi o bate din când în când pe Bianca, însă fosta prezentatoare nu a dezmințit, dar nici nu a confirmat, lăsând misterul să plutească în aer.

Bianca și Alex s-au împăcat după acel episod controversat în care Bodi a fost acuzat că este agresiv cu blondina. Nu a trecut mult timp, căci acum omul de afaceri face anunțul despărțirii. Și, cum spune el, de data asta este definitiv. „În urma unor discuții și din cauza unor ”evenimente”, am ales de comun acord sa punem capăt relației, dar de data asta definitiv!”, a scris Alex în mediul virtual.

Bianca și Alex, împreună la masă, la o terasă din Capitală, acum un an. Sursa foto: click.ro

Cum vorbea Alex Bodi la începuturile relației despre Bianca Drăgușanu

În primul interviu pe care afaceristul l-a acordat despre relația cu Bianca, acesta părea încântat și nu și-ar fi imaginat că totul se va termina atât de urât. „Este o relaţie normală. Nu putem să o vedem diferit. Amândoi (n.r. cine a făcut primul pas). Datoria unui bărbat este să cucerească. Acum, vede el dacă reuşeşte. (…)”, s-a confesat Bodi anul trecut reporterilor de la Antena Stars.

„Bine, au vorbit mult (n.r. Bianca cu copiii lui). Da, am coincis câteva ore (n.r. el cu Sofia). Chiar s-au înţeles bine. Biancăi îi plac copiii, n-ar avea de ce să nu se înţeleagă. (…) E prea devreme (n.r. să facă un copil)”, a spus Alex Bodi în decembrie 2018 despre relația cu Bianca.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×