Bianca Drăgușanu, vacanță de vis cu Alex Bodi, în Croația. FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/07/2019, 15:35
Bianca Drăgușanu, vacanță de vis cu Alex Bodi, în Croația. FOTO GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Bodi Sursa foto: Facebook

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pare că se înțeleg mai bine ca niciodată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care a fost condimentată de-a lungul timpului cu certuri, despărțiri și împăcări. Bianca Drăgușanu și iubitul ei au plecat într-o vacanță de vis în Singapore, iar recent au dat o fugă până în Croația.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi o iubire ca-n povești

Fosta soție a lui Victor Slav a plecat într-o vacanță de vis alături de iubitul Alex Bodi. Cuplul Bianca – Alex a trecut prin numeroase ceruri și despărțiri, urmate de tot atâtea împăcări, dar se pare că acum cei doi se iubesc mai mult ca niciodată. După ce s-au distrat de minune în Singapore, cei doi au plecat în Croația.

Bianca Drăgușanu a postat pe site-urile de socializare mai multe fotografii în care apare alături de Alex Bodi. Cei doi s-au plimbat pe străzile din Croația și s-au fotografiat sărutându-se pătimaș. Internauții și fanii vedetei nu au stat prea mult pe gânduri și au comentat pe marginea fotografiilor. „Super poză, bună ptr expoziție fotografică, felicitări celui care a făcut-o sau Bodi, ai femeie campioană lângă tine” sunt doar două dintre comentariile primite de vedetă. 

Așa cum era de așteptat nu toate comentariile au fost pozitive. Au fost și persoane care au criticat-o pe Bianca. „Mă uit la poza asta și nu înțeleg de ce te duci într-o parte și te îndoi? E la modă poziția asta  sau a bătut vântul și aveia nevoie de un stâlp de care să te sprijini? Noroc că ți se vede poșeta și pantofii ca altfel era o dramă.”, a scris o internaută.

Bianca și Alex au plecat în vacanță în Singapore și Croația
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au fotografiat în celebra piscină Infinit din Singapore, construită pe un zgârie-nori,
Sursa foto: Facebook

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, fotografii incediare din vacanța de vis

Bianca Drăgușanu a postat pe site-urile de socializare mai multe fotografii din vacanța de vis din Singapore. Vedeta s-a fotografia alături de iubitul Alex Bodi în celebra Piscină Infinit, una dintre cele mai mari atracții din Singapore. Piscina este construită pe un zgârie-nori și atrage numeroși turiști pasionați de fotografii spectaculoase și înot sub clar de lună.

Fosta soție a lui Victor Slav a purtat un costum de baie alb care i-a scos în evidență formele și trupul sculptat la sală. Frumoasa blondină și iubitul ei s-au fotografiat într-o poziție HOT care a atras zeci de comentarii.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×