Bianca Drăgușanu, dezvăluire în premieră despre relația cu Alex Bodi: “Ori la bal, ori la spital. I-am scos bagajele la ușă!”

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/06/2019, 14:20
Bianca Drăgușanu, dezvăluire în premieră despre relația cu Alex Bodi: “Ori la bal, ori la spital. I-am scos bagajele la ușă!” GALERIE FOTO
Bianca Dragușanu a vorbit deschis despre relatia cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a ales să vorbească deschis despre relația sa cu Alex Bodi! Frumoasa blondă a recunoscut că sunt două pietre tari, care scot adesea scântei, iar odată chiar i-a scos bagajele la ușă actualului iubit. Mai mult, Bianca spune că relația sa cu Alex Bodi este ca ultimul sezon din serialul Game of Thrones, de care însă au fost dezamăgiți cei mai mulți fani.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Alex Bodi

„Relaţia mea se poate asemăna uşor cu Game of Thrones. Sunt în ultimul sezon. Eu sper să nu moară regină în toată ecuaţia asta. Ori la bal, ori la spital! E foarte fain tot ce se întâmplă. Eu mă plictisesc foarte repede. El este pe turbo, ca şi mine, ardelean. Din cauză că semănăm prea mult, suntem două pietre tari, mai sar scântei. 10 e nota relaţiei. E cum vreau eu să fie.

Eu sunt un om care se poate adapta oricărei condiţii. Sunt foarte transparentă. Eu nu pot să fiu diplomată. Asta sunt eu. Poate de asta sunt iubită şi urâtă tot odată. Toată lumea are fani, şi prieteni, şi duşmani. Eu sunt un om bun, care are energie bună, care îşi doreşte să evolueze, care greşeşte. Alex în momentul ăsta e la mine pe telefon. Să fii cuminte că ţi-o iei! (…) Faptele vorbesc mai mult decât cuvintele.

Bianca Dragușanu relatie Alex Bodi
Bianca Dragușanu este multumita de relatia pe care o are cu Alex Bodi

„Suntem conectaţi la alt nivel”

Mi-a trimis flori într-o zi în care nu mă aşteptam şi a venit o dată acasă la mine când eram foarte supărată pe el şi credeam că a plecat. Ne-am supărat o dată, i-am scos bagajele la uşă, i-am scris pe un bilet „te iubesc”. Ştiam că o să se enerveze. Eu sunt genul ăla de femeie care îl provoacă. Îmi doresc o familie, stabilitate, Crăciun în familie, etc. Nu ştiu ce are. Are ceva din mine. Semănăm foarte mult. Suntem conectaţi la alt nivel”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×