Bianca Drăgușanu însărcinată? Iată poza care dă crezare zvonurilor. Chiar se vede burtica de gravidă!

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
25/05/2019, 15:10
Bianca Drăgușanu însărcinată? Iată poza care dă crezare zvonurilor. Chiar se vede burtica de gravidă!
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pregătesc să devină părinți. Sursa foto: wowbiz

În ciuda zvonurilor conform cărora Bianca Drăgușanu ar fi aproape de o împăcare cu fostul iubit Victor Slav, relația blondinei cu omul de afaceri Alex Bodi merge de minune. Mai mult decât atât, umblă vorba prin târg cum că se pregătesc să întâmpine un nou membru în familia lor.

Bianca Drăgușanu va deveni mamă pentru a doua oară?

După momentele grele prin care au trecut în ultimele luni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par mai fericiți ca niciodată. Omul de afaceri își dorește să devină tătic și, judecând după cele mai recente fotografii ale sale, Bianca pare să-i fi îndeplinit acest vis.

Foto-reporterii Cancan.ro, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă într-o ipostază inedită: cu burtica de graviduță la vedere. Deși a încercat să țină acest detaliu cât mai departe de ochii curioșilor, imaginile ne fac să dăm crezare zvonurilor cum că vedeta ar fi însărcinată.

Bianca Drăgușanu nu și-a mai putut ascunde burtica de gravidă. Sursa foto:Cancan.ro
Bianca Drăgușanu nu și-a mai putut ascunde burtica de gravidă. Sursa foto:Cancan.ro

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Alex Bodi: „A fost pusă la încercare de câteva ori”

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trăi o poveste de dragoste zbuciumată, cu momente frumoase, dar și situații mai puțin plăcute. De altfel, chiar blondina a fost cea care a recunoscut că lucrurile nu au stat tocmai bine între ei în ultima vreme, dar acum sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că se pregătesc să devină părinți.

Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia. Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui.

El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima” , a declarat Bianca Drăgușanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×