Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună! S-a întâmplat la doar câteva zile după despărţirea de Alex Bodi

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/05/2019, 17:05
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună! S-a întâmplat la doar câteva zile după despărţirea de Alex Bodi GALERIE FOTO
După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și-a petrecut ziua cu fostul soț Sursa foto: Facebook.com

Bianca Drăgușanu s-a consolat în brațele fostului soț, Victor Slav, la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi. Cei doi au petrecut clipe frumoase alături de fiica lor, Sofia. Se pare că, destinul îi aduce din nou împreună și nu doar de dragul copilul.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună

La doar câteva zile după despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a petrecut ziua alături de fostul soț, Victor Slav și fiica lor, Sofia. Cei trei au petrecut clipe frumoase împreună și se vede clar din privirile celor doi că sentimentele nu au dispărut. Așadar, există șanse de împăcare între cei doi.

Fetița, Sofia, a fost cu adevărat fericită pentru i-a avut pe ambii părinți alături toată ziua. Având în vedere că cei doi sunt liberi există șanse mari ca această zi să se repete, întâlnirea dintre cei trei nefiind una întâmplătoare.

Blonda a publicat pe pagina personală de Instagram fotografii cu fetița și Victor Slav, iar la descriere a scris ,,Iubirile mele”. Mai mult decât atât, cei doi părinți și-au intrat foarte bine în rol chiar dacă sunt despărțiți.

În cadrul unei emisiuni tv, Bianca Drăgușanu nu a ezitat deloc când a fost întrebată cum ar vrea să arate bărbatul din viața ei. A știu exact ce fel de bărbat vrea. „Înalt, puternic, echilibrat și un bărbat care știe ce vrea. Nu insinuez nimic! Eu nu știu… ce-ți spun eu ție! Nu știu, nu-mi fac planuri pentru că Dumnezeu mi-l va trimite”, a mai spus Bianca Drăgușanu, parcă descriind-ul pe Victor Slav.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav din nou, împreună
Bianca Drăgușanu și Victor Slav din nou, împreună
Sursa foto: Instagram.com

Motivele despărțirii de Victor Slav

Relația de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a durat șase ani și a avut multe suișuri și coborâșuri. După ce s-a născut fiica lor, Natalia Sofia relația părea să se fi stabilizat, dar cei doi au surprins pe toată lumea când au anunțat că divorțează.

„Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre.”declara Bianca Drăgușanu la momentul despărțirii de Victor Slav.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×