Bianca Drăgușanu, anunț despre relația cu Victor Slav: “Am cunoscut un singur bărbat”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/05/2019, 18:16
Bianca Drăgușanu, anunț despre relația cu Victor Slav: “Am cunoscut un singur bărbat” GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu spune că Victor Slav este singurul bărbat din viața ei. Sursa foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut o relație cu năbădăi, însă la un moment dat a intervenit, inevitabil, despărțirea. Bianca a vorbit despre ce fel de relație are acum cu bărbatul cu care a făcut-o pe micuța Sofia, într-un interviu la Teo Show. Drăgușanu a mărturisit la Kanal D că pentru ea cele mai importante persoane în viață sunt mama și fetița ei.

Bianca Drăgușanu îl consideră pe Slav bărbatul vieții sale

Fosta blondă a lui Bote, care a prezentat la un moment dat show-ul ”Te vreau lângă mine” de la Kanal D, a spus că în viața ei a cunoscut un singur bărbat. Blondina i-a mărturisit lui Teo Trandafir că își dorește din toată inima să aibă stabilitate, să aibă o viață cât de cât predictibilă și liniștită.

Singurul bărbat din viața vedetei, după cum chiar ea a spus, este Victor Slav. Despre ceilalți bărbați cu care a avut relații, Bianca a declarat, uimind pe toată lumea, că au fost niște simple experiențe din care a avut ceva de învățat. Tot ce contează pentru ea acum, conform propriilor declarații, este că are un copil sănătos.

Bianca Drăgușanu vrea stabilitate în viața ei. Sursa foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu: Dumnezeu îmi trimite oameni în viața mea cu un scop

„Oamenii cei mai importanți pentru mine sunt mama și Sofia. Ca orice femeie, îmi doresc stabilitate, o familie. Nu consider că m-am născut pe jumătate. Nu am nevoie de jumătăți în viața mea. Am cunoscut un singur bărbat în viața mea: este vorba despre Victor Slav, tatăl copilului meu.

Restul au fost experiențe din care eu am avut ce învăța. Dumnezeu îmi trimite acești oameni în viața mea cu un scop. Acum sunt liniștită, sunt echilibrată, am un copil sănătos”, a declarat Bianca Drăgușanu la TEO SHOW.  Blonda a mai spus că nu vrea să mai ofere detalii despre statusul ei amoros actual.

”Dumnezeu ne trimite oameni care să ne învețe ceva sau de la care să învățăm. Niciodată nu mi-am făcut planuri. Mint! Mi-am făcut planuri cu Victor, e un plan foarte reușit: Sofia”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×