Bianca Drăguşanu s-a despărţit din nou de Alex Bodi? Ce s-a întâmplat în relaţia fostei soţii a lui Victor Slav

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/05/2019, 20:59
Bianca Drăguşanu s-a despărţit din nou de Alex Bodi? Ce s-a întâmplat în relaţia fostei soţii a lui Victor Slav GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu s-a despartit din nou de Alex Bodi

Sărbătorile legale se pare că nu le priesc Biancăi Drăgușanu și iubitul ei, Alex Bodi, pentru că cei doi mondeni s-au despărțit din nou, chiar după Sfintele Paști! Cei doi au plecat amorezați să petreacă Paștele în Spania, însă s-au întors ca doi străini. Cel puțin așa susțin apropiații vedetei.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi?

Dacă după vacanța de Crăciun, legătura amoroasă s-a rupt cu scandal pentru o lună, apoi, de ziua frumoasei dive, în martie, idila părea din nou la final, în urma unei altercații verbale, ei bine, se pare că, acum, de Paște, situația este una asemănătoare.

Surse din preajma vedetei au declarat pentru wowbiz.ro că, după zilele superbe pe care Bianca și Alex le-au petrecut la Madrid, la părinții afaceristului, lucrurile au luat o turnură destul de urâtă, care i-a șocat iar pe apropiații celebrului cuplu.

Bianca Dragusanu s-a intors singura dupa vacanta de Paste

Bianca Drăgușanu s-a întors singură din Spania

”Ce s-a întâmplat acolo, nu știm, cert este că Bia s-a întors în România singură, iar Bodi s-a dus direct în Germania. Mai mult, ea a fost și ieri, la mare, la un club, și s-a distrat de minune cu niște prietene”, au dezvăluit pentru sursa citată apropiații fostei prezentatoare TV.

Mai există declarațiile blondinei de la separarea anterioară, de la ziua ei, în care a specificat că îi mai acordă o singură șansă bărbatului…adică ultima! Așadar, despărțirea de acum poate să fie una definitivă și irevocabilă, în cazul în care discuțiile au degenerat. Rămâne de văzut dacă Bianca Drăgușanu își va ține promisiunea-avertisment făcută lui Alex Bodi.

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut numeroase relații. Printre cei cu care s-a iubit se numără designerul Cătălin Botezatu și fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit Prințul. Vedeta a fost căsătorită pentru câteva luni cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. După divorț, aceștia și-au reînnodat relația. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×