Bianca Drăgușanu, petrecere nebună la mare de 1 Mai! S-a distrat cu Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/05/2019, 09:07
Bianca Drăgușanu, petrecere nebună la mare de 1 Mai! S-a distrat cu Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu GALERIE FOTO
Bianca Drgușanu și Monica Hill, petrecere bombă de 1 Mai

Bianca Drăgușanu a petrecut la maximum cu Monica Hill! Cele două au dansat de mama focului, iar cei aflați acolo le-au admirat vestimentațiile și stilul de a dansa. Desigur că fosta prezentatoare de televiziune nu a ratat ocazia de a împărtăși fiecare imgine cu fanii de pe rețelele de socializare, așa că s-a pozat și fimat în fel și chip pentru a le arăta cum a ales să se distreze de 1 Mai.

Bianca Drăgușanu și Monica Hill, distrație maximă de 1 Mai!

Monica Hill și Bianca Drăgușanu s-au aflat, de 1 Mai, într-un loc luxos. Cele două au fost surprinse dansând pe ritmurile Loredanei Groza, cea care a părut că le-a fost pe plac, astfel că au stat numai pe ringul de dans la moemntul vedetei. Monica Hill a ales o vestimentați simplă, neagră, cu un palton care i-a ținut de frig, dat fiind temperaturile cu care ne confruntăm în perioada aceasta.

În acest timp, Bianca Drăgușanu era îmbrăcată doar cu o bluză subțire, semn că este pusă pe distracție maximă, așa că nu ar vrea ca nicio haină să îi estopmeze mișcările. Cu toate că amândouă au avut o relație cu Cătălin Botezatu, punctul comun dintre acestea, se pare că nu le deranjează, dat fiind faptul că sentimentele dintre Bianca și Cătălin sunt șterse de mult.

Bianca Drăgușanu și Monica Hill, petrecerebombă de 1 Mai!
Bianca Drăgușanu și Monica Hill, petrecere bombă de 1 Mai!

Monica Hill, fosta iubire a lui Cătălin Botezatu

„Cătălin mi-a fost mereu alături, o să fie mereu alături de mine. Îi mulţumesc foarte mult, este un om minunat care m-a ajutat extraordinar de mult pe toate planurile. Nu am un lucru care să îmi placă cel mai mult la el. Cătălin este un bărbat foarte, foarte frumos. Este foarte frumos. Arată foarte bine, se şi menţine, adică nu ai cum să arăţi aşa, parcă este ireal”, a mărturisit modelul despre fostul iubit.

L-am cunoscut pe Cătălin la 12-13 ani. Am fost la un casting, în oraşul meu natal în CLuj. El avea o prezentare, dar eu nu făceam parte din agenţia respectivă de unde erau toate fetele. O fată era foarte nemulţumită pentru că el a dat o altă fată afară din agenţia respectivă ca să pot intra eu în prezentare. Totul a pornit de acolo, dar nimeni nu ştie că noi am fost şi acum doi ani la acest festival împreună. După cum spuneam ne cunoaştem de foarte mulţi ani”, a povestit Monica Hill despre cum l-a cunoscut pe celebrul designer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×