Alex Bodi, vacanță de împăcare pentru Bianca Drăgușanu! Câți bani a dat pentru excursia în Hong Kong

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 18:23
Alex Bodi, vacanță de împăcare pentru Bianca Drăgușanu! Câți bani a dat pentru excursia în Hong Kong GALERIE FOTO
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, vacanță exotică în Hong Kong!

După ce s-au despărțit de două ori, aceștia au revenit la sentimente comune, astfel că au decis să plece într-o vacanță de lux în Hong Kong, potrivit click.ro. Alex Bodi a făcut declarații după desparțirea de fosta prezentatoare de televiziune, după ce s-a speculat că a bătut-o.”La mijloc sunt mai multe motive ce au dus la despărțire. Nu a fost vorba de nicio agresiune. Nu am avut când să ne vedem pentru că eu am avut avion spre Paris imediat după ziua ei. A doua zi după petrecerea Biancăi, eu am plecat din țară. Dacă o băteam, s-ar fi văzut”, a mărturisit Alex Bodi, pentru Cancan.ro 

Ales Bodi, vacanță de lux la Hong Kong alături de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au celebrat cea de a doua împăcare cu o vacanță de lux la Hong Kong. După ce Bodi i-a greșit teribil frumoasei blondine, astfel că a scos ceva bani din buzunar pentru a-i oferi momente de vis. ”S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate».

În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, vacanță de lux în Hong Kong, după împăcare
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, vacanță de lux în Hong Kong, după împăcare

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, relație cu năbădăi

„Alex ştie a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia lor. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!”, au mărturisit surse din anturajul vedetei pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×