Bianca Drăguşanu s-a logodit cu Alex Bodi! Cum au sărbătorit

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/05/2019, 17:14
Bianca Drăguşanu s-a logodit cu Alex Bodi! Cum au sărbătorit
Bianca Drăgușanu trece la logodnă. Sursa foto: VIVA.RO

Surpriză de proporții în lumea mondenă din România! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au logodit și au sărbătorit acest eveniment într-un mare fel. Felul în care fanii blondinei au aflat această veste este unic. Cei doi au fost surprinși de fotoreporteri la o masă de la un local din București, iar Alex a fost surprins când i-a pus inelul pe deget.

Bianca Drăgușanu, logodită. A primit inelul de la Alex Bodi

Fosta prezentatoare de la Kanal D a postat apoi videoclipul pe Instagram, iar cei care l-au văzut au crezut inițial că este o glumă, asta pentru că cei doi s-au certat și s-au împăcat de atâtea ori încât nu se mai știe în ce stadiu este relația lor. Se pare că de data aceasta situația dintre cei doi este cât se poate de serioasă.

Cei doi au sărbătorit momentul servind masa de prânz, iar la bucatele comandate s-au delectat și cu băuturi fine. De altfel, recent, Bianca Drăgușanu a vorbit că are de gând să facă acest pas important, și anume să oficializeze relația cu domnul Bodi. Cu privire la relația dintre actualul și fostul iubit al blondinei, cei doi se înțeleg de minune, conform declarațiilor făcute de Alex Bodi la Antena 1.

Alex Bodi i-a dat inelul de logodnă Biancăi la masă, în oraș. Sursa foto: unica.ro

Relația cu afaceristul devine tot mai serioasă

Bianca spune că relația cu afaceristul a trecut la stadiul următor. ”Suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi.

Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii… Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima”, a spus Bianca Drăgușanu pentru revista Viva!.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×