Şoferul Biancăi Drăguşanu, prins drogat la volan! Vedeta se întorcea cu el de la mare

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 18:25
Şoferul Biancăi Drăguşanu, prins drogat la volan! Vedeta se întorcea cu el de la mare GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a anunțat că a făcut diabet pe fond nervos. Sursa foto - facebook

Şoferul Biancăi Drăguşanu a fost prins drogat la volan! Conform oamenilor legii acesta consumase cocaină înainte să plece la drum. Poliţia l-a oprit pe raza localității Fetești. Culmea, pe locul din dreapta se afla chiar Bianca Drăgușanu. Mai exact, filtrul Poliţiei rutiere a fost instalat chiar la punctul de plată de la Fetești. Acolo a fost oprită maşina şi testat şoferul.

Şoferul Biancăi Drăguşanu, prins drogat la volan!

N-a ieșit deloc bine pentru conducătorul auto. Alexandru Claudiu P., pe numele lui, conducea un Porsche Cayenne alb, înmatriculat în Bucureşti. ”Faptul că acest șofer a iesit pozitiv la cocaină înseamnă că se întocmește dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Riscă 1-5 ani de închisoare sau amenda penală. Îi avertizăm pe toți conducătorii auto că filtrele vor continua.

Mai mult de atât, ne gândim serios să intensificăm aceste controale pentru că în ultima perioadă s-au înmulțit șoferii cu probleme, cu abateri disciplinare”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR atunci când a fost chestionat despre situația în care se află șoferul Biancăi Drăgușanu. Trupe speciale și polițiști de la Antidrog sunt prezenți pe Autostrada Soarelor și pe litoral.

Şoferul Biancăi Drăguşanu, prins drogat la volan! Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu se întorcea de la mare. Sursa foto – facebook

Vedeta se întorcea cu el de la mare

Polițiștii au organizat mai multe filtre, atât pentru alcool, cât și pentru droguri. Nu e singura problema pe care o are Bianca Drăgușanu. Aceasta a anunțat în urmă cu doar câteva luni că a ajuns să facă injecții cu insulină. „Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”.

„ De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas” , a spus Bianca Drăgușanu despre situația în care se află.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×