Bianca Drăguşanu vrea să fie din nou mămică, după ce s-a căsătorit cu Alex Bodi

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/08/2019, 18:35
Bianca Drăguşanu vrea să fie din nou mămică, după ce s-a căsătorit cu Alex Bodi GALERIE FOTO
Bianca Drăguşanu vrea să fie din nou mămică

Bianca Drăgușanu a recunoscut cu mâna pe inimă că vrea să devină din nou mămică, mai ales acum, când relația cu Alex Bodi a fost deja oficializată! Vedeta a făcut mărturisirea pe o rețea de socializare. Fanii ei sunt în delir de când au auzit ce intenții are frumoasa blondină.

Bianca Drăguşanu vrea să fie din nou mămică

Bianca Drăgușanu vrea să mai aducă pe lume un băiețel. Mai mult, vedeta a spus și ce sex ar vrea să aibă noul membru al familiei sale! Vedeta a fost întrebată pe o rețea de socializare dacă mai vrea un copil, iar mondena nu a stat deloc pe gânduri. A spus un ”Da” clar. Aceasta a precizat faptul că mai vrea o fetiță!

Bianca Drăgușanu a mai glumit în trecut, dar acum pare destul de serioasă. Aflată în platoul unei emisiuni, blonda a transmis un mesaj, în urmă cu câteva luni, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Bianca Drăguşanu vrea să fie din nou mămică
Bianca Drăguşanu vrea să fie din nou mămică

Bianca Drăgușanu a mai glumit că este gravidă, în trecut

„În direct, am o exclusivitate! Într-o lună o să fiu gravidă”, a spus Bianca Drăguşanu. După ce toţi cei din platou şi-au arătat uimirea şi se pregăteau să o felicite, Bianca a declarat că este vorba de o glumă. „Am glumit, staţi liniştiţi”, a încheiat Bianca Drăguşanu, râzând.

Bianca Drăgușanu a atins un subiect sensibil pentru multe mămici și s-au iscat mutle controverse, după ce vedeta a făcut câteva declarații neașteptate. Superba blondă nu crede în depresia postnatală și a mărturisit că ea nu a trecut prin așa ceva. Așadar, încă un motiv în plus ca Bianca Drășușanu să devină din nou mămică!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×