Victor Slav a mers în vizită la mama sa! Ce a pățit fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/03/2019, 16:49
Victor Slav a mers în vizită la mama sa! Ce a pățit fostul iubit al Biancăi Drăgușanu GALERIE FOTO
Victor Slav, tratat cu bombe calorice savuroase de mama lui

Victor Slav a fost acasă la mama sa, unde a fost tratat cu o masă copioasă, ca la „mama acasă”. Deși la București vedeta de televiziune are grijă ce și cât mănâncă, pentru a-și păstra silueta de atlet, când ajunge acasă, Victor Slav este nevoit să suporte bombele calorice la care este supus de mama sa.

Victor Slav a mers la mama sa în vizită. Femeia și-a tratat fiul cu bombe calorice savuroase

Așa s-a întâmplat și la ultima vizită pe care i-a făcut-o prezentatorul TV mamei sale. Victor Slav a împărțit masa copioasă cu fanii săi de pe o rețea de socializare, unde a încărcat mai multe fotografii, iar textul care însoțește fotografiile respective face toți banii.

„Sunt la mama! Mi-a zis: „Stai să-ți pună mama o gustare!”? Mdaaa… un fleac, m-a ciuruit!??‍♂️??”, s-a „plâns” Victor Slav.

Victor Slav
Victor Slav s-a ”plans” prietenilor virtuali de ce a trebuit sa ”indure” acasa la mama lui!

Victor Slav a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu frumoasa Bianca Drăgușanu. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut.

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic. Cei doi au promis că vor rămâne prieteni, deoarece au de crescut un copil. „Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre.

Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, declarau cei doi pe o rețea de spocializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×