Momente incendiare la Bravo, ai stil! Victor Slav, sărutat de o concurentă! Cum a reacționat. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/02/2019, 12:14
Momente incendiare la Bravo, ai stil! Victor Slav, sărutat de o concurentă! Cum a reacționat. FOTO GALERIE FOTO
Momente incendiare la Bravo, ai stil! Victor Slav, sărutat de o concurentă!

Bravo, ai stil, din data de 23 februarie 2019, a adus în fața publicului momente incendiare. Gala eliminatorie a competiției cu și despre stil a fost cu adevărat plină de surprize. Concurentele care luptă pentru tilul de ”cea mai stilată femeie din România” s-au întrecut pentru a prezenta în fața telespectatorilor și juraților momente inedite.

Cu toate acestea, toate au fost lăsate în umbră când a apărut Alexandra pe scenă, una dintre prezențele extravagante ale concursului, care a dorit să facă show și a și făcut. Aceasta l-a chemat pe Victor mai aproape, sub pretextul că una dintre fetele care a ajutat-o pentru a concepe momentul prezentat în gală vrea să îl cunoască, și a trecut la acțiune.

Momente incendiare în gala Bravo, ai stil! Victor Slav a fost sărutat de o concurentă

După ce fostul prezentator și-a salutat respectuos fana, bruneta a sărit și l-a sărutat. Surprinderea a fost mare în rândul tuturor, chiar dacă Alexandra îi obișnuise cu felul ei de a fi.
De altfel, Victor nu a fost singurul jurat pe care Alexandra l-a cucerit și sărutat. Într-o ediție anterioară, ținuta concurentei nu a fost pe placul ”judecătorilor”, iar aceasta a început să plângă, fiind foarte dezamăgită de rezultat.

Momente incendiare la Bravo, ai stil! Victor Slav, sărutat de o concurentă! Cum a reacționat. FOTO
Alexandra l-a chemat pe Victor mai aproape, sub pretextul că o fană vrea să îl cunoască, și l-a sărutat

Cătălin Cazacu, abia venit în cadrul show-ului, a rămas impresionat, așa că s-a ridicat de la masa juraților și s-a dus spre Alexandra pentru a-i șterge lacrimile. Iar, pentru a se simți mai bine, Maurice Munteanu i-a sugerat motociclistului să o sărute. Zis și făcut, căci Cazacu a luat-o și a sărutat-o. Cătălin Cazacu și Victor Slav au venit recent în platoul Bravo, ai stil, lucru care a surprins toți fanii emisiunii. De atunci, cei doi au pus sare și piper peste toate momentele show-ului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×