Victor Slav a fost cerut în căsătorie! Cine i-a făcut îndrăzneața propunere

Ana Ioana   
în Stiri mondene
19/08/2018, 16:08
Victor Slav a fost cerut în căsătorie! Cine i-a făcut îndrăzneața propunere
Vitor slav este cel mai nou burlac din showbiz si este curtata de nenumarate femei

Victor Slav a fost cerut în căsătorie! Cine i-a făcut îndrăzneața propunere? Bianca Drăgușanu și Victor Slav au aruncat bomba în showbiz de curând. Aceștia și-au spus adio! După o relație tumultoasă, deoarece s-au căsătorit și au divorțat, iar mai apoi s-au împăcat și au facut-o pe fetița lor, cie doi s-au hotărât să se despartă definitiv.

Neînțelegerile din ultimul timp i-au făcut să o ia pe drumuri separate, cu promisiunea că vor rămâne prieteni de dragul copilului pe care îl au împreună. Nu mai e de mult secretă noua relație a fostei prezentatoare a emisiunii matrimoniale „Te vreau langa mine”.Aceasta se iubește cu luptătorul Tristan Tate. În scurtul timp petrecut în România și de puțină vreme într-o relație, aceștia au reușit să trezească nenumărate controverse.

Citește și: Cum arată Cristina Rus și viața ei departe de showbiz

Citește și: Răzvan Simion și fosta soție au fost dați în judecată! Matinalul are restanțe la întreținere

Victor Slav a fost cerut în căsătorie! Cine i-a făcut îndrăzneața propunere

Pe de altă parte, dacă Biancăi îi merge bine în viața sentimentală, Victor tocmai a devenit cel mai sexy burlac. Se pare că fostul coprezentator al show-ului nocturn WOWbizz primește mii de mesaje de la femei care îl admiră și îl doresc.„Esti cel mai frumos barbat din lume. Mi-as lasa imediat sotul, daca mi-ai cere asta. Te rog, intra pe contul meu si uita-te la poze. Chiar ne potrivim. Te iubesc”, i-a lăsat mesaj o tânără. Însă nu numai atât! Unele dintre femei s-au gândit să nu mai piardă timpul și să-și spună gândurile pe șleau. Așa a și făcut o femeie care l-a cerut de soț fără să stea măcr un pic pe gânduri.

„Știu cum ești, te-am văzut în multe situații. Bun, elegant, diplomat, educat și superb. Astea sunt cuvintele care te definesc. Victor Slav, ai vrea sa fii soțul meu? Am 30 de ani, ochii albastri și 56 de kilograme, dar mai multe poți să vezi pe instagram-ul meu. Iți multumesc”

Unele mai îndrăznețe decât altele! Cele mai intrigante mesaje pe care le primește Victor Slav sunt cele care se pozează în ipostaze senzuale. Acestea îi trimit poze cu ele îmbrăcate sumar sau chiar toples. Cu toate acestea, cel mai sexy burlac actual nu se lasă ușor, și nici nu este adeptul întâlnirilor cu prietene virtuale. Acestea fiind date, Victor le-a dat totuți câteva ponturi doamnelor și domnișoarelor care visează la relația cu el.

„Pentru mine femeia ideala nu trebuie sa aiba neaparat 1,80 si o silueta de model. Cand te indragostesti te uiti la alte aspecte. Mie imi plac mult femeile inteligente, haioase, energice si, daca se poate, putin „nebune”. Daca ii plac si activitatile outdoor, ma declar impresionat”, a declarat fostul coprezentator.

Victor Slav și Bianca din nou împreună?

Deși au declarat public despărțirea, aceștia continuă să trezeasă zvonuri. Din cauza vacanțelor pe care le petrec împreună dau de bănuit că lucrurile dintre ei nu s-au încheiat. Aceștia au plecat de curând într-o vacanță împreună cu fiica lor, Sofia. Nu s-au fotografiat împreună, dar au publicat imagini cu ei din aceeași locație. După întoarcerea din vacanță, Victor a postat un mesaj pe contul personal de socializare. „Nimeni nu vine să te salveze. Viața ta este 100% responsabilitatea ta”, a scris fostul coprezentator.
„Târziu ne dăm seama”, „Cuvinte profunde și adevărate”, „Bine că ai înțeles, într-un final”, a continuat acesta cu mesajul cu care toți fanii lui au fost de acord.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×