Răzvan Simion și fosta soție au fost dați în judecată! Matinalul are restanțe la întreținere

Ana Ioana   
în Stiri mondene
18/08/2018, 15:33
Răzvan Simion și fosta soție au fost dați în judecată! Matinalul are restanțe la întreținere GALERIE FOTO
Razvan simion si fosta sotie din nou la tribunal

Răzvan Simion și fosta soție au fost dați în judecată! Matinalul are restanțe la întreținere. Răzvan Simion și fosta soție au fost dați în judecată din cauza restanțelor la întreținere. Cei doi sunt în scandal cu vecinii de pe scară. Matinalul și fosta soție, Diana, sunt în acte co-proprietari pe listele asociației de proprietari a unui bloc unde au locuit atunci când mariajul lor mergea.

La începutul lunii iunie, vecinii lui Răzvan i-au dat pe cei doi în judecată pentru restanțele de la întreținere. În prezent vedeta are o relație cântăreața Lidia Buble.  Scandalul a pornit de la vecinii care i-au dat în judecată pe foștii soți după ce aceștia nu și-au mai plătit întreținerea și au reușit să acumuleze o sumă mare restantă.

Răzvan Simion și fosta soție au fost dați în judecată! Matinalul are restanțe la întreținere

La adresa la care matinalul și fosta lui soție au locuit înainte s-a iscat un scandal. Vecinii i-au dat pe cei doi în judecată pentru restanțele de la întreținere. Foștii soți au locuit înainte în acest apartament înainte să se mute la vila din Corbeanca. În acest moment, la această adresaă se află înregistrate sediile firmelor pe care Răzvan Simion le deține sau la care este asociat. Imobilul este situat în cartierul Drumul Taberei.

Răazvan Simion și Diana au fost dați în judecată pentru datoriile la întreținere
Răazvan Simion și Diana au fost dați în judecată pentru datoriile la întreținere

Mariaj Răzvan Simion și Diana

Anunțul că matinalul a luat hotărârea să divorțeze a șocat pe toată lumea. Totul a venit în urma izbucnirii scandalului despre presupusa amantă pe care o are. Prietenii s-au declarat fericiți pentru decizia de a se despărți de mama copiilor lui. „M-am bucurat că s-a despărțit de Diana. Săracul Răzvan, la cât a tras cu soția lui… Din gelozie, îl teroriza!”, au povestit prietenii lui Răzvan. Se pare că Diana era foarte geloasă și posesivă.

„În turneele cu mai mulți artiști, seara, după concert, ieșea toată trupa la terasă. Lui Răzvan îi suna non-stop telefonul, Diana era de o gelozie cruntă. Și el era tot timpul supărat din cauza ei. Era geloasă și posesivă, chiar dacă îi spunea că la masă e toată lumea și îi comanda să se ducă imediat în cameră. Nu mi-a venit să cred că el chiar o asculta de fiecare dată. Când începea Diana să-l sune, se enerva și pleca imediat în cameră. Era terminat și nu-i zicea nimic, era supercuminte. Cât de geloasă și de nebună să fii să-i faci așa ceva?! Doamne ferește să dai peste așa ceva!”, a spus un apropiat de-al lui.

Prezentatorul a decis să nu comenteze prea mult acest scandal izbucnit în presă. „Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment.

Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora.

Am încercat întotdeauna că viața mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, și le mulțumesc colegilor care mi-au respectat această dorință deși, prin prisma meseriei, au obligația de a alerga după senzațional. iana, m-ai învățat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învățat că dragostea se poate transformă într-o prietenie sinceră și de durată. Pentru toate astea am să-ți mulțumesc în fiecare zi!”, a declarat matinalul de la „Neatza”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×