Cum a ajuns să arate Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
21/10/2018, 11:51
Cum a ajuns să arate Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion GALERIE FOTO

Cum a ajuns să arate Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion la trei ani de la divorț –  Diana și Răzvan Simion au divorțat în 2015, când prezentatorul TV a recunosc că s-a îndrăgostit de tânăra cântăreață Lidia Buble.

Cei doi îndrăgostiți au fost aspru criticați! Răzvan Simion pentru că și-ar fi părăsit soția și cei doi copii, iar Lidia Buble pentru că a dat curs acestei relații interzise și le-a spart „casa”. Au trecut mai bine de trei ani de atunci, însă gurile rele nu s-au potolit, iar cuplul Răzvan și Lidia este des criticat.

Cei doi foști amanți sunt din ce în ce mai apropiați, iar fanii acestora se așteaptă din clipă în clipă ca cei doi sa facă pasul cel mare. Surse din anturajul cântăreței spun că vedeta își dorește enorm să devină mireasă, dar Răzvan nu este convins că vrea să treacă la următorul nivel.

Cum a ajuns să arate Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion

În luna februarie s-a zvonit că Răzvan Simion ar fi încercat să se întoarcă acasă, la familie, moment în care Lidia Buble a intervenit.
Diana ii transmite Lidiei Buble că Răzvan are copii de crescut, nu doar de vizitat.

Cum a ajuns să arate Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion

„Apreciez mult faptul ca domnisoara Buble este de acord ca Razvan sa-si viziteze copiii, insa, as vrea sa-i atrag atentia asupra unui aspect care ii scapa, ea nefiind mama. Razvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Si, daca tot e atat de generoasa, o sa o rog sa-l incurajeze sa puna in practica sfaturile ei. Pentru ca cei mici asteapta de mai bine de un an sa mearga cu taticul lor intr-o vacanta sau intr-un weekend undeva.
Din pacate, pana acum, acest lucru nu s-a intamplat. Insa ma bucur din suflet ca am gasit un aliat de nadejde in ea si sper ca pe viitor lucrurile se vor schimba in bine din punctul asta de vedere. Cat despre dorinta sotului meu de a se intoarce acasa, consider ca acest lucru nu o priveste, atat timp cat sunt aspect intime ale familiei mele”, a declarat fosta sotie a lui Razvan Simion.  pentru libertatea.ro.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×