Răzvan Simion şi Dani Oţil, înlocuiți de Mihai Bendeac! De când intră actorul în pâine!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
04/07/2018, 15:37
Răzvan Simion şi Dani Oţil, înlocuiți de Mihai Bendeac! De când intră actorul în pâine! GALERIE FOTO
Răzvan Simion şi Dani Oţil vor fi înlocuiți de actorul Mihai Bendeac! Cei doi au anunţat, în luna mai, că renunţă la posturile de prezentatori ai emisiunii „X Factor”, de la Antena 1, după şapte ani de colaborare. 

Răzvan Simion şi Dani Oţil vor fi înlocuiți de actorul Mihai Bendeac! Cei doi au anunţat, în luna mai, că renunţă la posturile de prezentatori ai emisiunii „X Factor”, de la Antena 1, după şapte ani de colaborare. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Astfel, actorul ar fi la al treilea proiect de televiziune de succes din cadrul Antena 1, după emisiunea „iUmor” şi serialul „Băieţi de oraş”.

Citește și Răzvan Simion a fotografiat o mireasă singură într-un fast-food! S-a distrat, până l-a sunat mireasa! 

Citește și Dani Oțil are, totuși, iubită! Cum a decurs ultima lor întâlnire! 

Răzvan Simion şi Dani Oţil, înlocuiți de actorul Mihai Bendeac la X Factor

”Mihai Bendeac are o mare experienţă în televiziune şi este un tip extrem de spontan. A fost primul pe listă atunci când s-a discutat despre noul prezentator «X- Factor». Producătorii au fost de acord imediat, pentru că are şi o chimie cu juraţii, fiind foarte bun prieten cu Delia şi cu solistul cu mască, de la Carla ‘s Dreams. Iar cu Ştefan Bănică este coleg şi prieten la Teatrul de Comedie, unde apar în câteva piese împreună. Bendeac este gata să plece în ţară, pentru preselecţiile pentru noul sezon şi pentru noile audiţii de la Antena 1”, a declarat o sursă apropiată actorului, pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×