Cum arată Cristina Rus și viața ei departe de showbiz

Sandra Popescu    Ana Ioana   
în Stiri mondene
19/08/2018, 00:16
Cum arată Cristina Rus și viața ei departe de showbiz GALERIE FOTO
Cristina Rus are 37 de ani și nu mai arată așa

Cum arată Cristina Rus și viața ei departe de showbiz? Fosta cântăreața este scumpă la vedere, așa că rar se mai aude despre viața acesteia. Fosta cântăreață arată extraordinar la cei 37 de ani cu care se mândrește. Chiar și după două sarcini, silueta fostei artiste arată impecabil.

Recent și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de familie și prieteni. Deși a ales să fie departe de ochii lumi din showbiz, aceasta continuă să aibă mare grijă la alimentație. Blonda încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos.această formă impecabilă nu e simplu dar al naturii, ci rezultatul unui stil de viaţă așesat.

Citște și: Cristina Spătar, sexy în costum de baie! Detaliu intim lăsat la vedere

Citește și: Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la stația Constantin Brâncoveanu. Circulația e îngreunată

Cum arată Cristina Rus și viața ei departe de showbiz?

Nici n-ai spune că a născut de două ori! Fosta cântăreaţă reuşeşte să-şi menţină silueta chiar şi acum, la 37 de ani. Fosta solistă de la trupa Blondy a continuat să aibă mare grijă la aspectul său fizic, deși a ales să nu mai facă parte din lumea showbiz-ului românesc.

Cristina Rus s-a retras din showbiz și nu mai arată precum o știam din perioada Blondy
Cristina Rus s-a retras din showbiz și nu mai arată precum o știam din perioada Blondy

“Arăt așa pentru că nu mănânc mult. Dimineața mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, semințe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar și consistent. Fac şi mişcare, mi-am definit corpul”, spunea Cristina Rus anul trecut, în octombrie.

“De gătit, gătesc foarte rar, pentru că sunt seri când eu și soțul meu preferăm să ieșim în oraș pentru cină. Uneori mai facem o comandă pentru acasă”, mai spunea despre ea şi soțul ei, afaceristul Dragoș Bîlteanu.

Cristina Rus, viață fericită departe de lumina reflectoarelor

Fosta solistă de la trupa Blondy a lăsat de o parte de multă vreme cariera muzicală. În prezent este soție de milionar ți mamă a doi copii. Pentru ea prioritățile s-au schimbat, însă muzica a rămas o parte din ea. Fosta artistă are parte de o viață fericită. Arată bine și se simte bine, iar rezultatul schimbărilor se datorează vizitei la nutriționist. „80 la sută e cam din ce mănânci și 20 la sută din ce sport faci, ce activități fizice ai. Încerc să mănânc produse cât mai lichide, care să nu îngreuneze digestia, dar până la urmă suntem foarte diferiți și fiecare trebuie să vadă bioritmul natural, ce îi face bine.

Am observat alimentele care nu îmi fac bine, care mă umflă și ușor ușor am încercat să le elimin. Eu am fost la nutriționist. Acum am 54 kg. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa. Când eram în Blondy aveam 52 de kilograme. E cu totul alta.

Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contră, să nu ne luptăm cu noi. Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva. De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei”, a declarat Cristina Rus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×